Tidligere landsholdsstjerne indrømmer: ‘Jeg var fuld under min kones fødsel’

Foto: Henning Bagger/Scanpix

Det var bestemt ikke en fødsel, der gik efter planen, da håndboldspillerens datter kom til verden. Det afslører han i ny bog.

Normalt er en fødsel en helt særlig og uforglemmelig oplevelse, men for den danske håndboldspiller Jesper Nøddesbo, blev fødslen af hans datter Vida noget udover det sædvanlige.

Den tidligere herrelandsholdsspiller var nemlig spritstiv, da hans kone pludselig skulle føde. Det afslører 38-årige Jesper Nøddesbo selv i sin nye bog ‘Yes Man’, som Se og Hør har læst.

Den i dag treårige Vida var oprindeligt sat til at blive født ved  et planlagt kejsersnit 9. januar 2015, mens den danske stregspiller  slog sine folder i den spanske storklub FC Barcelona. Af samme grund følte Jesper Nøddesbo, at han 14 dage før fødslen sagtens kunne tage ud en aften i den catalanske storby sammen med sin bror og gravide kæreste Rikke.

Læs også

Politiet advarer mod buttet mand med klamt tilbud: ‘Ring til politiet med det samme’

Det blev da også en hyggelig aften, men da en træt Rikke tog hjem, besluttede de to Nøddesbo-brødre at slå sig løs.

– Rikke gik hjem ved totiden, mens min bror og jeg besluttede os for at blive hængende og feste lidt mere, skriver han i bogen og indrømmer, at ‘det udviklede sig vildt, og vi var først hjemme i lejligheden igen ved seks-halvsyv-tiden om morgenen.’

Foto: Henning Bagger/Scanpix

Den 199 centimeter høje håndboldspiller var dog knap faldet i søvn, før Rikke pludselig vækkede ham og meddelte, at hendes vand var gået.

Dermed var den kommende far nødt til hoppe ud af sengen igen og gøre klar til at drage på hospitalet - stadig meget fuld. På vej ud af døren stak sportsmanden dog lige en banan i baglommen i tilfælde af, at han skulle blive sulten.

Læs også

Dansk stjerneskuespiller bryder tabu: Kan ikke holde på vandet

Nede på gaden fik parret prajet en taxa, men da en fuld Jesper Nøddesbo får gelejdet kæresten ned og efterfølgende selv sætter sig i sædet, har han glemt alt om bananen.

– Da vi stiger ud igen, viser det sig, at jeg har sat på mig på bananen, så jeg er smurt ind i banan på røven i en sådan grad, at Rikke står og flækker af grin mellem veerne, skriver Nøddesbo i sin bog.

Læs også

Populære lamper kaldes tilbage: Til fare for børn

Og som om bananmos i bukserne ikke var nok, så havde den forvirrede far glemt de rigtige papirer, da parret ankom til fødegangen. Derfor måtte han retur til lejligheden for at få hentet den rette dokumentation, da det gik op for ham, at han havde forlagt sine nøgler. Derfor måtte han vække sin ligeså berusede bror, der heldigvis sov i lejligheden.

– I skyndingen glemte jeg mine nøgler, og det tog mig lang tid at vække min bror, der sov branderten ud. Jeg fik forklaret ham, at Rikke var ved at føde, og skyndte mig tilbage på hospitalet, forklarer han ifølge Se og Hør.

Heldigvis - og på trods af den panik som nattens udskejelser havde ført med sig - forløb kejsersnittet fint, hvorefter parret kunne byde deres lille datter velkommen til verden.

 

Dagens Gossip