Tina Lund bekræfter familieforøgelse

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

'Forsidefruer'-stjernen har bekræftet, at hende og resten af familien kan se frem til to nye familiemedlemmer.

Tina Lund, der blandt andet er kendt fra tv-programmet 'Forsidefruerne', har aldrig lagt skjul på, at hun gerne vil have et barn mere.  

Læs også

Kvinde køber natbord i genbrugsbutik: Får et chok, da hun åbner skuffen

Hun har dog heller aldrig lagt skjul på, at det ikke kommer til at ske, da hendes mand, tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, ikke deler hendes ønske om at få et barn mere. 

Alligevel er er dog en familieforøgelse på vej hos Tina Lund og Allan Nielsen. Og faktisk er det ikke blot et enkelt nyt medlem af familien, som de snart kan byde velkommen til. 

I et nylig opslag på hendes Instagram-profil har Tina Lund nemlig afsløret, at familien er på udkig efter to hunde. Hun har endda afsløret, at de allerede har besluttet sig, hvilke racer, det skal være. De leder nemlig efter en Jack Russell og en Rottweiler. 

"Ja den er god nok. Vi er på udkig efter to hunde. En Jack Russell og en Rottweiler. Vi lytter gerne til gode råd fra jer derude. Jeg har dog selv næsten hele mit liv haft hund, så jeg føler selv, jeg ved en del. Dog er det otte år siden," skriver den 40-årige realitystjerne og springrytter i teksten til billedet. 

Desuden afslører hun, at de ikke har ventet med at hente udstyr til hundene er fundet. Derimod er de allerede i fuld gang med at gøre klar til, at de kan byde velkommen til den første af de to hunde. 

"Vi har lige købt hundeseng i dag, selvom vi stadig ikke har købt hundene endnu. Jeg skal ud at se et par hvalpe snart. Håber vi finder den rigtige Jack Russell, som vi vil starte med. Vi glæder os til snart at have hund igen," lyder det fra Tina Lund.

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

Som hun også skriver i sit opslag på Instagram, er det ikke første gang, at hun har hund. Det har hun haft nærmest hele sit liv, og derfor ser hun også frem til at få sig en hund igen. 

 
 

Dagens Gossip