Tjener kassen: Millionerne vælter ind hos Elvira Pitzner

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Regnskabet for Elvira Pitzners virksomhed viser, at hun tjener penge i millionklassen.

Elvira Pitzner er blandt andet kendt fra tv-serien ‘Diamantfamilien’, som hun deltager i sammen med resten af sin familie. Derudover har hun også sit eget tv-program under navnet ‘Bare Elvira’.

Læs også

Afsløret langt om længe: Her er hans afløser

Foruden at deltage i diverse tv-programmer, er hun også indehaver af sit eget tøjbrand, ligesom hun reklamerer for alskens brands på sine sociale medier. Alene på Instagram har hun 233.000 følgere, hvorfor hun kan skrue prisen i vejret, når brands vil købe reklameopslag på hendes profil. 

Dette vidner også om, at hun er en kvinde med mange jern i ilden – og det kaster tilsyneladende også penge af sig. Et nyt regnskab for Elvira Pitzners virksomhed viser nemlig, at hun tjener penge i millionklassen. 

Sidste år formåede den 23-årige influencer og iværksætter at lave et overskud på hele 1,4 mio. kr. efter skat. Bruttofortjenesten i selskabet lød på næsten to mio. kr. 

Selvom rigtig mange ville være tilfredse med en indtjening i denne klasse, er det ikke nok for den 23-årige entreprenante kvinde. Ifølge Finans.dk har hun nemlig intentioner om at udvikle sit tøjbrand og lave flere investeringer. 

Desuden har hun også planer om at åbne en diamantforretning i Dubai sammen med sin mor, Katarina Pitzner. Årsagen til, at valget er faldet på Dubai er, at Elvira bor i ørkenstaten. 

"Jeg forventer, at det kan gavne os begge to. Det er en sjov mulighed at drive noget sammen, og min mor kommer til at ramme bredere ved også at have noget uden for Danmark. Hun har oprettet sig en stor troværdighed og respekt derhjemme, men der er også en stor værdi at have noget europæisk i eksempelvis Dubai," fortæller Elvira Pitzner til Finans.dk. 

Elvira fortæller til Ritzau, at hun ikke er født med ‘en guldske i røven’, selvom hun kommer fra en velhavende familie. Det forsøger hun også at vise med sit eget program ‘Bare Elvira’, siger hun.

Læs også

Umut i modvind: Kaldte kvinder for 'ludere'

“Det er også det, jeg vil vise i mit program: at jeg sagtens kan klare mig selv, for det er irriterende at blive mødt med fordomme om, at jeg har fået alt foræret, fordi min mor tjener godt og har et fint job. For hvad har det med mig at gøre?” har hun sagt til Ritzau

 

Dagens Gossip