Tom Cruise spottet for første gang siden de 'chokerende' billeder

Foto:Twitter

Tom Cruise er blevet spottet for første gang, siden de uigenkendelig billeder af ham fra en baseballkamp gik viralt på nettet.

Tom Cruise er blevet spottet for første gang, siden billederne af den populære skuespiller fra en baseballkamp udløste spekulationer om, at han havde fået en kosmetisk operation.

Top Gun-stjernen landede i Los Angeles, hvor han kom flyvende i sit eget fly. Han kørte derefter væk fra lufthavnen på en rød motorcykel, mens han var iført en læderjakke.

Læs også

Mor vugger livløs nyfødt baby og efterlader lægerne i chok, da dette sker

Da den 59-årige skuespiller forlod flyet, kunne man se ham smile, da han igen blev spottet med et usædvanligt, men dog mindre mærkbart, hævet ansigt.

Foto:Twitter

Skuespilleren var iført en sort sweater og en sort kasket, hvilket potentielt kan være et bevidst valg, fordi han har forsøgt at afskærme tilskuerne fra at få et glimt af hans hævede ansigt.

For en uge siden blev Tom Crusie spottet til en baseballkamp mellem Los Angeles Dodgers og San Francisco Giants, hvor han så nærmest uigenkendelig ud. Han havde selskab af sin 26-årige søn, Connor, som han har sammen med ekskonen Nicole Kidman.

Foto:Twitter

Billederne af Mission Impossible-stjernen gik viralt, og mange havde en formodning om, at han havde fået en plastikoperation. Det var der blandt andet flere fans, der gav udtryk for på sociale medier såsom Twitter.

Dr. Alice Henshaw, der er ejer af Harley Street Injectables i London, fortalte til The Sun i sidste uge, at Tom Cruise så 'hævet' ud, og at det potentielt kunne være som følge af, at han har fået foretaget en operation.

Foto:Twitter

"Tom ser helt sikkert hævet ud, hvilket kan skyldes filler, hævelse efter en operation eller vægtøgning," sagde Dr. Alice Henshaw til The Sun.

"Jeg tror, at han tidligere har fået filler under øjnene og omkring mund og næse, men denne gang er det anderledes."

"I sideprofil ses det, at hans hals også er ret hævet. Filler ville ikke blive placeret i dette område, hvilket antyder, at det ikke er filler, men snarere hævelse eller vægtøgning."

"Ofte kan kirurgiske indgreb kombineret med en mid-facelift skabe denne form for hævelse i disse områder, og ar kan let skjules," lød det også fra hende.

Foto:Twitter

 

Læs også

Lille dreng chokerer med nøjagtige detaljer om sit tidligere liv: "Jeg var en sort kvinde, men jeg døde"