Topløs Elvira Pitzner smider BH'en

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Elvira Pitzner smider BH'en, da der skal tages billeder i et nyt afsnit af 'Bare Elvira'

Elvira Pitzner har i den grad formået at skabe en karriere for sig selv på ganske få år. Det er ikke mange år siden, at hun først tonede frem på tv-skærmen, og nu er hun pludselig et af de hotteste reality-navne i Danmark.

Det skyldes blandt andet hendes deltagelse i Diamantfamilien, men også hendes helt eget tv-program, ‘Bare Elvira’ der sendes hos Discovery Networks.

Læs også

Skole tvinger 6-årig dreng til at spise alene: Bedstefar raser over årsagen

Det er også i denne anledning, at Elvira smider BH’en, når hun deltager i et frækt fotoshoot. Dette sker i det kommende afsnit af ‘Bare Elvira’ som vi har fået en forsmag på herunder.

Elvira lægger dog ud med at fortælle, at hun ikke er helt komfortabel ved det i starten.

"Jeg tror måske, det er fordi det går op for mig, at jeg står der næsten uden tøj på, og med make-up og lys i hovedet” fortæller hun.

“Jeg vil slet ikke have det frækt. Min nederdel skal heller ikke foldes der, du skal lige slå mig på numsen,” lyder det blandt andet fra Elvira Pitzner, der ikke er tilfreds med, hvordan nederdelen buler på hendes numse.

Læs også

Elvira Pitzner indrømmer: Snød eksen med billeder

“Jeg føler mig ikke særligt prinsesse-agtig, når jeg ligger der alene på sengen og prøver at slå på min nederdel, for at min røv ikke skal se sådan der ud,” lyder det fra Elvira.

Du kan se Elvira Pitzners topløse foto-shoot lige her:

 

Læs også

Kreativ mor forklarer: Derfor skal teenage-drenge onanere med kondom på

 

 

 

Dagens Gossip