Topløs Linse får lydmænd til at tabe underkæben

Linses Kesslers brystparti udfordrer koncentrationsevnen hos lydmændene, når hun er på tv-tur rundt i landet. Kan man bebrejde dem? Altså lydmændene.

Danmarks største eller i hvert fald mest berømte bryster suger opmærksomhed til sig, når de – brysterne – er på tur med Linse.

Det fortæller tv-stjernen fra Islands Brygge i sin podcast ifølge Realityportalen.

Linse Kessler er i øjeblikket på tur rundt i sportshaller og kongrescentre med ”Linses Talkshow” sammen med et følge af realitypersonligheder som musikeren Ronni Garner, make up-artisten Moster Niller og de to hunde Jytte og Cino.

Men når Linse skal have lagt make up, hænder det, at der ryger en underkæbe eller to på lydmændende på settet.

Læs også

Linse overrasker med helt nyt look - se hendes flotte forvandling

– Lydprøverne med Ronni foregår oftest i bare bryster, fordi jeg lige er blevet spraytannet med en sprøjte, jeg har med hjemmefra, så råber jeg ‘Niller, spray mig!’ og så skal det jo tørre, så jeg går ned til lydprøver i bare bryster. Ronni er vant til det, han er ikke imponeret mere. Men lydmændene rundt omkring, de kan godt få et hjertestop, fortæller hun og griner. 

Linse Kessler har flere gange fået opereret sit enorme brystparti større, blandt andet af den nu afdøde såkaldte ”Penislæge” Jørn Ege.

Men sidste gang hendes forlygter var under kniven, blev der fjernet 400 mililiter i hvert bryst. Men brysterne er altså stadig store nok til at skabe opmærksomhed. 

Læs også

Linse Kessler tager sit kunstige hår af: Moster Nillers kommentar sidder lige i skabet

Inden Linse Kessler blev verdensberømt i Danmark med tv-programmet ”Familien på Bryggen” viste hun ogås sine attributer frem til Jan Elhøj som Kenned i satireprogrammet Banjos Likørstue.

Banjos Likørstue - Kenned hos Linse Kessler

Anede man allerede dengang en stjerne i svøb?

LÆS OGSÅ: Dansk brystbombe smider tøjet: Se Linse Kessler nøgen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip