Topmodellen Emily Ratajkowski deler nøgenbillede

Den verdensberømte topmodel er normalt ikke bange for at vise sine former frem. Heldigvis gør hun det igen.

Selvom det ikke er hver dag Emily Ratajkowski viser sig frem nøgen, så er det i hvert fald ikke første gang, at hendes Instagram-profil rummer et lækkert billede med hud. 

Denne gang er det under karantænen, at topmodellen diskret delte et lille hjemmebillede til sine 26 millioner følgere. 

 

'Solen har skinnet gennem gardinerne som det første hver morgen hele ugen', skriver topmodellen i teksten til billedet. Det letpåklædte billede har i skrivende stund modtaget mere end1,6 millioner likes.

Emily har før via sin meget populære Instagram-profil opfordret sin følgere til at blive hjemme. Nu sørger hun også for, at glæden ved at tjekke sin mobil derhjemme lige blev en anelse højere. 

Blev kendt på baggrund af musikvideo

Selvom Ratajkowski optræder nøgen på de sociale medier, er det ikke derfra hun blev virkelig kendt. Det gjorde hun i stedet allerede i 2013, da hun optrådte næsten uden en trevl på kroppen i Robin Thickes musikvideo 'Blurred Lines'.

Videoen gik sin sejrgang i hele verden og kan ses ovenfor. Den er set mere end 650 millioner gange.

Emily eramerikansk model og skuespiller. Hun blev født i London og opvoksede i San Diego. I 2012 optrådte Ratajkowski for første gang på forsiden af erotisk magasin, hvilket første til rollen i Robin Thickes video. Senere har hun optrådt på forsiden i Sports Illustrated.

 

Emily Ratajkowski er gift med Sebastian Bear-McClard og har været det siden 2018. Han er skuespiller og producer til en række små filmproduktioner i Hollywood.

Læs også

Pernille Blume nøgen: OL-guldvinder smider tøjet

 

 

 

 

Dagens Gossip