Trine Dyrholm fortæller om at lave sexscener med 22-årig

Trine Dyrholm og Gustav Lindh i filmen "Dronningen" - Foto: Nordisk Film

Trine Dyrholm indleder en affære med sin unge stedsøn, hvilket bringer lidt af hvert med sig.

Det sker i dramafilmen "Dronningen", der har Trine Dyrhom i hovedrollen.

Den blev fredag aften vist på DR.

Læs også

Næseoperation gik grueligt galt

Filmens hovedperson, Anne, bliver spillet af Trine Dyrholm. Det er dog ikke blot dette, der har været på manges læber. Det har derimod det faktum, at hun indleder en affære med sin 17-årige stedsøn.

Trine Dyrholm svingede forbi "Go' morgen Danmark" i forbindelse med premieren, hvor hun snakkede om netop dette. Hun satte nogle ord på, hvordan det var spille rollen, som netop indebar, at hun skulle forføre sin unge stedsøn.

Hun blev i forlængelse af ovennænte spurgt om, hvordan hun forholdt sig til  de intense sexscener.

Foto: Nordisk Film

Hun kunne fortælle, at hun selv var med til at caste skuespilleren, som endte med at spille stedsønnen. De endte med at vælge Gustav Lindh, som på trods af sine blot 22 år, var meget professionel at arbejde sammen med, fortæller Trine Dyrholm. 

"Det hele var besluttet på forhånd. Sexscenerne har jo en betydning. Det er jo ikke sådan, at de bare har sex. Det fortæller noget om karaktererne, og der er noget dramatik i dem, så det er nogle rigtige scener," sagde Trine Dyrhlom, da hun gæstede "Go' morgen Danmark" i marts 2019. 

Skuespilleren Gustav Lindh fortalte ligeså, at man lagde utroligt meget arbejde i netop disse scener, da de er meget hårde og intense.

Foto: Nordisk Film

De brugte sågar en hel dag sammen, da de skulle gennemgå deres sexscener. 

"De fokuserede på, hvordan de skulle fortælles, hvordan de skulle koreograferes og filmes," sagde han i "Go' morgen Danmark," hvor Trine kunne tilføje:

"Ja, simpelthen ned til mindste detalje. De var meget, meget gennemforberedte, som man altid gør med stuntscener, fordi man selvfølgelig skal snyde med nogle ting. Og sådan er det jo også her. Det er jo skuespil - trods alt," sagde Trine Dyrholm med et smil på læben.

Læs også

Jul og nytår blev igen uden Maddie: Forældre har ikke opgivet håbet

 

Dagens Gossip