TV 2 afslører stor nyhed: Badehotellet vender tilbage i 2018

Kristine Bugbee

385 uger siden

|

28/02/2017
Gossip
Fie er ikke færdig! Foto: TV 2
Fie er ikke færdig! Foto: TV 2
Det er ikke slut med at følge karaktererne fra Badehotellet på TV 2. Den populære tv-serie vender tilbage med en femte sæson i 2018, afslører forfatterne bag showet.

Dagens topnyheder

Anmelderne har ikke altid behandlet Badehotellet pænt, men den nostalgiske serie med Fie, Morten, Amanda og de øvrige ansatte og gæster på det lille jyske hotel har altid begejstret danskerne, som loyalt har fulgt med siden første afsnit blev vist i 2013.

Nu bekræfter manuskriptforfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad samt fiktionschef på TV 2 Katrine Vogelsang, at seriens mange fans godt kan begynde at glæde sig. Badehotellet vender nemlig tilbage i 2018, skriver TV2.

Ifølge forfatterne bag serien er der stadig mange ufortalte historier fra den jyske kyst, som fortjener at blive fortalt:

- Vi har en masse historier, vi slet ikke er færdige med at fortælle, og vi glæder os over, at der er et stort publikum, der følger serien. Det er meget opmuntrende, siger Stig Thorsboe til tv2.dk.

Og at dømme ud fra seertallene vil mange juble over, at serien ikke er slut endnu. Badehotellet blev i den forgangne uge set af 1,4 millioner danskere.

Sidste afsnit af fjerde sæson bliver vist 6. marts - og så gælder det ellers om at væbne sig med tålmodighed.