TV 2-kendis har fået AstraZeneca-vaccinen: “Mærket til bivirkninger”

Foto: Shutterstock.com.

Hun har fået den omtalte AstraZeneca-vaccine og mærket til bivirkninger, fortæller hun i et opslag på Instagram.

Sundhedsmyndighederne har af forsigtighedshensyn sat vaccination med AstraZeneca i bero.

Læs også

Det svenske kongehus er ramt af corona

”Vi er midt i den største og vigtigste vaccinationsudrulning i Danmarkshistorien. Og lige nu har vi brug for alle de vacciner, vi kan få. Det er derfor ikke nogen let beslutning at sætte én af vaccinerne på pause. Men netop fordi vi vaccinerer så mange, så er vi også nødt til at reagere med rettidig omhu, når der er viden om mulige alvorlige bivirkninger. Det er vi nødt til at få afklaret, før vi kan fortsætte med at bruge vaccinen fra AstraZeneca,” udtaler Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen, i en pressemeddelelse.

COVID-19 vaccinen fra AstraZeneca er sat på pause indtil videre. Det sker, efter indberetninger af alvorlige tilfælde med blodpropper hos personer der er blevet vaccineret med COVID-19 vaccinen fra AstraZeneca. 

“Jeg har selv fået AstraZeneca-vaccinen”

En af de danskere, der er blevet vaccinert med AstraZeneca-vaccinen er Christina Siguenza, der er kendt fra TV 2-programmet Årgang 0. I et opslag på Instagram skriver hun, at hun har fået AstraZeneca-vaccinen og mærket til bivirkninger.

Men nu er ikke nervøs, slår hun fast.

“Jeg har selv fået AstraZenecavaccinen og mærket til bivirkninger. Men der er altid risiko for bivirkninger ved en vaccine, om den er velkendt eller ej. Jeg besluttede mig for at få vaccinen alligevel,” skriver hun.

Foto: Instagram.

“Jeg er enig i beslutningen omkring, at sætte AstraZeneca-vaccinen på pause indtil undersøgelserne kan konkludere, om der er en sammenhæng mellem vaccinen og blodpropper. Det er det rigtige at gøre,” skriver hun i opslaget.

“I min optik, så er der ikke nogen andre der ved mere end de mennesker ‘omkring bordet’ hos sundhedsmyndighederne. Jeg vælger, at lægge min tillid hos sundhedsstyrelsen,” slår Christina Siguenza fast. Du kan læse hele hendes opslag her. 

Læs også

Hold øje med din e-boks: Vigtigt brev på vej til tusindvis af danskere

 

 

 

Dagens Gossip