TV 2-stjerne sælger ud

Foto: Shutterstock.com

Efter opfordring fra sine følgere sælger Landmand søger kærlighed-Stine nu ud af sine ting.

Landmand søger kærlighed-parret Stine og Niels flyttede tidligere på året sammen i Brørup i Sønderjylland.

I den seneste sæson af TV 2-programmet Landmand søger kærlighed mødte de to hinanden. Sød musik opstod, og i dag er parret stadigvæk sammen. 

Flytningen har blandt andet betydet, at Stine Marthine Pedersen har en masse ting, der er blevet til overs. Dem vil hun nu af med. 

Det fortæller hun på Instagram.

Læs også

Gravide Molly Egelind med afsløring

“Skal du på Brørup Marked på lørdag? Jeg har længe savnet loppemarkeder, og I var mange, der skrev til mig, at jeg burde prøve Brørup Marked, så det gør jeg,” skriver hun og uddyber: 

“Vi har endda booket en stand, så jeg kan få ryddet lidt ud i nogle af de ting, der er blevet tilovers herhjemme. Det her er bare et udpluk,” skriver hun til billedet, der viser noget af det, der sælges på lørdag.

 

Niels var tæt på at ryge

Der er ingen tvivl om, at der er god stemning i hjemmet i Brørup. Løbende deler Stine Marthine Pedersen billeder og videoer fra det nye fælles hjem.

Men det var nær ved, at Stine havde takket nej til en date med Niels.

Det afslørede hun tidligere på måneden i en story på Instagram. 

“Jeg faldt over Niels’ brev fra sidste år fra optagelserne til Landmand søger kærlighed. Der er vildt mange minder, og hold kæft, hvor er jeg glad for, at jeg tog ham med.”

Men det var tæt på, at hun valgte Niels fra.

“Han var jo virkelig tæt på at ryge ud, for han var jo kun 22 år. Men er jo virkelig glad for, at jeg tog ham med. For jeg elsker jo den mand i dag.” 

Er du fan af Landmand søger kærlighed? Snart kommer der en ny sæson af programmet. Det kan du læse meget mere om i denne artikel:

Læs også

Landmanden Allan søger fyr: Ny sæson af Landmand søger Kærlighed

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip