Umut revser Caroline Fleming: 'Det er usmageligt og grådigt'

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Den tidligere danske baronesse, Caroline Fleming, hænges ud som tigger på Umut Sakaryas Instagram.

Kendiskokken Umut Sakarya har delt et opslag, hvori han ikke lægger skjul på, at han er rasende.

Læs også

Umut Sakarya raser: ‘K*** dig selv’

I opslaget, som du kan se herunder, viser han et skærmbillede af en beskedudveksling mellem en kendis ved navn Caroline og Umut.

I Umuts svar beskriver han, hvordan Caroline for "tiende gang" har forsøgt at "tigge" gratis mad hos ham, ved at tilbyde reklame på sin Instagram-profil til gengæld.

Og af den grund er hun fucking ud....

Umut uddyber

Over for B.T. har Umut Sakaraya uddybet kritikken. 

"Jeg synes, det er for langt ude. Det er for helvede en kebab til 55 kroner. Det giver ingen mening, at man vil sætte sig i den position, når man har masser af penge. Har hun ikke nogen stolthed?" siger han til B.T.

Han har ikke selv vist hverken billede eller fulde navn på personen i sit opslag. I kommentarfeltet gættes der dog ivrigt på, at det er selveste Caroline Fleming.

B.T. har kontaktet hendes manager, Jesper Thomsen, via telefonen. Han bekræfter, at det er den tidligere baronesse, men at der er tale om en "misforståelse."

Hun ville ikke have maden gratis

Caroline Flemings manager, Jesper Thomsen, understreger, at hun ikke har haft intention om ikke at betale for maden.

Derimod skulle hendes hensigt have været, at hun ville lægge et billede op på sin Instagram, for at takke Umut for at lave en bestilling, der ikke fås på det normale menukort, samt for at få et stort selskab ind med kort varsel.

Jesper Thomsen siger desuden, at Caroline Fleming har forsøgt at ringe til Umut, da hun ønsker at beklage misforståelsen. Ligeledes ønsker hun i øvrigt fortsat at bestille og betale for maden til søndag samt kvittere med et billede på hendes Instagram-profil.

Efterfølgende har B.T. været i kontakt med Umut, som de har forelagt Caroline Flemings forklaring.

Umut er dog ikke overbevist om, at det er en misforståelse. Faktisk er han sikker på, at det ikke er tilfældet.

"Det ved jeg, det ikke er. Hun har kontaktet mig flere gange tidligere og har ordret skrevet, at hun vil have tingene gratis. Sågar dressingen har hun sagt, hun vil have gratis," siger han til B.T.

Læs også

Mette Frederiksen: Helt tydeligt bekymrende

Sluttelig afviser han også at tage imod den udstrakte hånd fra den tidligere baronesse. Han understreger, at han hverken har interesse i en undskyldning eller en forklaring. Han vil bare have tiggeriet skal stoppe.

 

Dagens Gossip