Umut Sakarya deler glædelig nyhed

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Det er en taknemmelig Umut Sakarya, der deler den gode nyhed.

I starten af året afslørede Umut Sakarya, at 2020 heldigvis bød på andet end nedlukning og restriktioner. Det var nemlig også året, hvor han blev kærester med Johanne Havshøj.

Læs også

Umut beundrer Bagedyst-deltager: “Hvor har hun været hele mit liv?”

“Okay, ikke alt har været skidt i år. Jeg har fået en kæreste som jeg er døds forelsket i. Jeg blev forelsket i hende på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg troede, at jeg aldrig vil blive forelsket igen, og der tog jeg fejl. Heldigvis. Jeg elsker dig,” skrev han i et opslag på Instagram i januar.

Foto: Instagram @umutsakarya

Og der er ingen tvivl om, at parret hygger sig i hinandens selskab. På det sociale medie Instagram kan man både på Johanne Havshøjs og Umut Sakaryas profil følge med i, hvordan de i forskellige opslag sender søde hilsner afsted til hinanden. 

For tre uger siden lagde Johanne Havshøj eksempelvis et billede op af Umut, hvortil hun skriver:

“Største kærlighed. Evig inspirationskilde. Bedste ven.”

Foto: Instagram @umutsakarya

Nu afslører Umut Sakarya, at parret flytter sammen. 

“Så er vi officielt flyttet sammen. Alt andet ville også være så fjollet, når man har boet sammen siden jeg kom hjem fra Over Atlanten. Tak, fordi du vil bo med mig elskede ,” skriver Umut Sakarya på Instagram. 

Foto: Instagram @umutsakarya

Tilbage i december vente deltagerne fra tv-programmet Over Atlanten. Holdet stævnede ud fra Lanzarote den 26. November, og den 17. december nået de deres slutdestination øen Aruba i Caribien. 

Siden hjemkomsten til Danmark har parret boet sammen. 

Fra land til vand

2020 bød nemlig også på deltagelse i programmet Over Atlanten. I tredje sæson af sejlprogrammet Over Atlanten krydser han Atlanterhavet sammen med en gruppe andre kendisser. Besætningen bestod af Lars Løkke Rasmussen, Felix Smith, Umut Sakarya, Ditte Julie Jensen, Johannes Nymark og Sarah Bro. 

Det er en tur, hvor der bliver knyttet tætte bånd. Især den tidligere statsminister fik Umut Sakarya et særligt forhold til. Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Lars Løkke og Umut: ‘Vi har fået et bånd over frikadeller og sovs’

 

 

 

 

Dagens Gossip