Umut Sakarya om de sidste fem år: Så vildt har det været

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Det har været nytår hver dag, forklarer Umut Sakarya.

Der har været knald på i de seneste år i Umut Sakaryas liv.

Det fortæller han i Discovery+-programmet Over Atlanten.  

Læs også

Vender tilbage til TV 2 efter 7 år

I tredje sæson af sejlprogrammet krydser han Atlanterhavet sammen med en gruppe andre kendisser blandt andet Lars Løkke Rasmussen, Felix Smith og Ditte Julie Jensen.

Dagene på havet står i skærende kontrast til Umut Sakaryas hverdag, som den har set ud i de seneste år. 

“Når man er opvokset ligesom jeg med rimeligt begrænset midler - når man så får midlerne, så går man amok. Det har jeg gjort. Jeg har nydt det. Jeg har fucking elsket det. De sidste fem år har jeg levet ret vildt. Jeg har holdt nytår hver dag, “ fortæller Umut Sakarya. 

Men på et tidspunkt bliver man bare mættet, tilføjer han. 

“Det er ret hårdt at køre sådan et liv, hvor du fester og spiser, og samtidig kører en forretning. Det har kunne lade sig gøre, men det slider på en rigtig meget. Og man bliver jo også ældre, og man bliver mere træt i hovedet. Men jeg elsker at være omringet af mennesker og glade mennesker. Det er en del af mit erhverv at være åben, at kramme folk. Den her tyrkiske gæstfrihed, hvor jeg er værten, det er fantastisk,” slår han fast.

Venner med statsministeren

I Over Atlanten får Umut Sakarya dannet et særligt bånd til især en af de andre deltagere. Det er den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.

“Vi har fået et bånd over frikadeller og sovs. Vi kan godt lide at spise noget mad og drikke noget vin,” forklarede Umut Sakarya til Se & Hør tidligere på året.

 

Lars Løkke Rasmussen er også stor fan af kendiskokken.

“Jeg synes, Umut er en utrolig charmerende fyr med stor viden. Fantastisk dygtig til at lave mad,” roser Lars Løkke sin meddeltager i et af afsnittene af Over Atlanten. 

Læs også

Lars Løkke og Umut: ‘Vi har fået et bånd over frikadeller og sovs’

 

 

 

 

Dagens Gossip