Ung mor bliver svinet til: Har givet datter på fire uger huller i ørerne

Emil Ryttergaard

378 uger siden

|

10/04/2017
Gossip
Foto: Discovery
Foto: Discovery
En deltager fra det populære realityprogram De unge mødre har givet sin fire uger gamle datter huller i ørerne. Nu har moderen selv fået ørerne i maskinen på de sociale medier.

Dagens topnyheder

Hvor gamle skal børn være, før man lader dem få huller i ørerne? Det spørgsmål er der delte meninger.

Alligevel er der dog stor enighed på nettet om, at et fire uger gammelt spædbarn ikke har behov for at få piercet ørerne, som den unge mor Nicoline Andersen har gjort med sin fire uger gamle datter.

Hun har selv fortalt om sin udsmykkede baby på Instagram, hvorefter mange har reageret på billedet af den lille pige, fordi de mener, at det er forkert at give så lille barn huller i ørerne.

Nicoline Andersen kan ikke selv se problemet:

- Jeg ser kun fordele ved at give hende det så tidligt. Der er minimalt med bakterier, fordi hun ikke går og piller, og hun vokser også op med, at det er en del af hende, så hun er vant til dem med hensyn til leg og så videre, skriver den 23-årige deltager fra De unge mødre på Instagram.

Foto: Discovery

Det forsvar falder dog slet ikke i god jord hos Nicoline Andersens følgere på det sociale medie:

- Du har gjort skade på dit barn med vilje - jeg forstår det ikke i min vildeste fantasi og kommer virkelig aldrig til det, skriver Pernille G. Pedersen som kommentar. 

- Undskyld mig, men hvorfor i alverden har sådan et lille barn huller i ørene? Det er da ihvertfald ikke noget hun selv har besluttet. Hvilken slags forældre vil påføre deres lille barn unødig smerte, skriver Sofie Soeballe. 

Se selv det kontroversielle billede på Instagram herunder og deltag i debatten på Facebook.

16-årige Simone får også mange kommentarer af sine billeder på Instagram. Hun har nemlig ikke klippet negle i tre år, og det ser helt sygt ud!