Verdensstjerne risikerer udvisning: Har ikke statsborgerskab

Foto: Shutterstock

Boris Becker kan ende med at blive udvist.

Boris Becker var i sin karriere som professionel tennisspiller særdeles succesfuld. Han vandt samlet hele 49 ATP-titler, hvoraf de seks var Grand Slams. Af disse seks udgør Wimbledon tre af dem.

Boris Becker vandt Wimbledon for første gang i 1985, hvor hun kan var 17 år gammel. Han er den dag i dag stadig den yngste, som har vundet den legendariske turnering.

Læs også

Vil ikke være med mere: Rusland trækker sig

Desværre er livet lige nu ikke en ligeså stor fest, som det var tilfældet i tenniskarrieren.

Den nu 54-årige tysker sidder nemlig fængslet i HMP Wandsworth i det sydvestlige London. Boris Becker er nemlig idømt en dom på 30 måneders fængsel for konkurssvindel.

Men udenlandske statsborgere, der afsoner fængselsstraffe på mere end 12 måneder, bliver ofte udvist "ved den tidligste lejlighed", da det anses for at være i offentlighedens interesse, skriver det britiske indenrigsministerium ifølge Daily Mail.

Becker har boet i det vestlige London siden 2012, men har aldrig nået at ansøge om statsborgerskab, på trods af at han havde til hensigt at gøre det for syv år siden.

Det skulle han nok have gjort, for nu kan det ende udvisning fra Storbritannien. Han forventes at afsone mindst halvdelen af ​​sin straf, hvilket i så fald vil være 15 måneder.

Om Boris Becker rent faktisk bliver udvist må tiden vise. Men ud fra normal praksis med udenlandske statsborgere, så ser det da sådan ud.

Læs også

Nu sker det: DMI melder 20 grader på vej

 

 

Dagens Gossip