Vild afsløring om Leaving Neverland-dokumentar: De har løjet om flere beskyldninger

Leaving Neverland-dokumentaren har pludselig taget en ny drejning, efter at en journalist har været ude at pille flere af historierne fra hinanden.

Det har været et af de mest populære taleemner i 2019. Dokumentaren ’Leaving Neverland’ hvor de to mænd, James Safechuck og Wade Robson fortæller om, hvordan de blev misbrugt i mange år af den afdøde popstjerne.

Dokumentaren gav genlyd i store dele af verdenen, hvor man i flere lande helt valgte at stoppe med at spille Michael Jacksons musik. Samtidig valgte skaberne bag The Simpsons også at trække deres afsnit med Michael Jackson fra serien, så det ikke længere kan streames eller tilkøbes i nye bokssæt af serien.

Læs også

Efter ny dokumentar – Michael Jackson boykottes over alt

Nu er der dog kommet nye afsløringer frem, som meget vel kan tyde på, at de to mænd ikke har haft helt rent mel i posen, eller hvert fald har løjet om flere af deres beskyldninger. Det kommer efter, at journalisten og Michael Jackson-eksperten Mike Smallcombe har dykket ned i de forskellige beskyldninger.

Hvordan kunne det være sket, når historien ikke hænger sammen?

En af de beskyldninger som Mike Smallcombe har meget svært ved at tro på, kommer fra James Safechuck. Han fortæller nemlig i dokumentaren, at han i perioden 1988 til 1992 ofte blev seksuelt misbrugt af popstjernen. Han fortalte blandt andet, at det var foregået i togstationen på Neverland-ranchen, men det kan altså ikke være tilfældet, for den togstation blev først bygget i 1993, og stod først færdig året efter.

”Så overgrebet på togstationen var ikke muligt, hvis de seksuelle misbrug stoppede i 1992, som han fortæller i hans vidnesbyrd, for den eksisterede slet ikke der. Der er to år til forskel,” Det fortæller Smallcombe ifølge det britiske medie, The Mirror.

Ydermere fortæller Mike Smalcombe, at Michael Jackson var af sted med hans Dangerous Tour og derefter i London på en afvænningsklinik i hele den periode, hvor togstationen blev bygget.

Wade og morens historie stemmer ikke overens

Det er dog ikke kun beskyldningerne fra James Safechuck, der ikke hænger sammen hele vejen. Mike Smallcombe har også fundet evidens for, at Wade Robson og hans mor ikke er helt enige i en historie fra 1993. Der fortæller Wade Robson nemlig i dokumentaren, at Michael Jackson sendte hele Wade Robsons familie på tur til Grand Canyon, og så misbrugte han den unge dreng, mens de var væk.

I 1993 fortalte Joy Robsons mor dog, at Wade Robson faktisk var med på den tur, og hvis det er sandt, så er der endnu en beskyldning fra dokumentaren, som ikke virker til at være sand.

Dokumentaren ’Leaving Neverland’ inderholder mange beskyldninger mod Michael Jackson, og der er ingen tvivl om, at noget eller det meste af det faktisk kan være sandt. Dog er der i den grad sået tvivl om de to ofres troværdighed med de nye informationer fra Mike Smallcombe.

Læs også

Kvinde advarer: Derfor må du aldrig hvile dine ben på instrumentbrættet

 

 

Dagens Gossip