'Vild med dans'-stjerne afslører: Får sit eget tv-program

I sidste sæson af det populære danseprogram 'Vild med dans' deltog den 25-årige influencer Emili Sindlev (nr. 2 fra venstre), hvor hun endte på en fjerdeplads sammen med partneren Mads Vad.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

“Tæller ned til premieren på vores program,” lyder det fra Emili Sindlev.

I sidste sæson af det populære danseprogram 'Vild med dans' deltog den 25-årige influencer Emili Sindlev, hvor hun endte på en fjerdeplads sammen med partneren Mads Vad.

Læs også

Skuespiller med trist nyhed: Kræften har spredt sig

Men hun er ikke blevet træt af at være på tv.

Snart er Emili Sindlev nemlig tilbage i et nyt tv-program, hvor man kommer til at følge hende og hendes kæreste, Mads Emil Grove Møller.

Det afslører hun i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun også fortæller, at det nye program har premiere allerede om en uge. 

"Er så spændt. Tæller ned til premieren på vores program, der er om bare en uge," skriver Emili Sindlev på Instagram.

Programmet kommer til at blive vist på Discovery +, og streamingtjenesten har også delt tv-nyheden.

“Mere end 600.000 følger med, når mode- og iværksætterparret Emili og Mads Emil deler ud af deres arbejde med mode. Nu kan du komme helt tæt på parret, og få et indblik i alt det, man ikke ser på billederne,” lyder det om programmet.

Programmet har premiere 21. september på Discovery +, der i forvejen har sendt lignende formater såsom 'Remee & Mathilde' og 'Bendtner & Philine'.

I det nye program er det ikke kun Emili Sindlev, seerne får mulighed for at komme tættere på. Det er i lige så høj grad hendes kæreste, Mads-Emil Grove Møller, der kommer til at være hovedperson i programmet. 

Mads Emil Grove Møller er også influencer, og derudover er han tidligere redaktør på magasinerne 'Dossier' og ‘Cover Man'.

Læs også

I modvind efter ‘Løvens Hule’: Nu laver Louise stor ændring

 

 

 

Dagens Gossip