Vild med dans-stjerne afslører nyt job

Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix.

Nu afslører hun, hvad der kommer til at fylde meget fremover.

I flere sæsoner har Claudia Rex været en del af TV 2-programmet Vild med dans. I 2009 deltog hun for første gang i programmet, hvor hun dansede med X-Factor-stjernen Basim. Siden da har hun også danset med Patrik Wozniacki, Patrick Nielsen, Simon Jul og Joakim Ingversen. Sidstnævnte dannede hun efterfølgende par med privat i et par måneder.

Læs også

Klar besked fra Jan Swyrtz til deltager i Luksusfælden: “Så må du sgu da undvære”

Nu afslører hun, at hun har kastet sig over noget helt andet end dans. Hun skal hjælpe med at planlægge bryllupper.

“Endelig!!! Mit firma Det danske bryllupskompagni er online, og vi fejrer det med champagne og masser af kærlighed,” skriver hun i et opslag på Instagram.

Claudia Rex har slået mig sammen med “Danmarks bedste bryllupsplanlægger Heidi Noer-Hvarre", sammen skal de hjælpe par med at planlægge den store dag.

“Vi har skræddersyet komplette planlægningsværktøjer til dig, der gerne vil være din egen bryllupsplanlægger!  VI har al erfaringen og værktøjerne, og DU har dine drømme, og med os kan du få en bryllupsplanlæggers værktøjer og viden med dig - UDEN det koster en bondegård,” uddyber Claudia Rex i opslaget.

Foto: Instagram.

Hvis man besøger Detdanskebryllupskompagni.dk, så kan man købe ‘Den komplette planlægning’, der består af dokumenter og guidede videoer med gode råd, tips og tricks. 

Mødte hinanden til et bryllup

De to samarbejdspartnere mødte hinanden til Claudias bryllup i 2018, hvor hun blev gift med tv-værten Pelle Emil Hebsgaard. 

Den 1. september 2018 blev parret gift i Frederiksborg Slotskirke i Hillerød. Blandt gæsterne var blandt andet Mie Moltke, Thomas Evers Poulsen og Mads Vad. I alt var omkring 60 gæster inviteret til festen, og Heidi Noer-Hvarre var med til at planlægge dagen. Der var her, at Claudia Rex og Heidi Noer-Hvarre fandt ud af, at de sammen havde en ‘eminent kemi og et godt samarbejde’.

Nu har de to slået sammen og skal hjælpe andre med at skabe drømmebrylluppet.

Læs også

Efter stor succes: Nu kommer McDonald’s med nyhed

 

 

 

 

Dagens Gossip