Vild med dans-stjerne jubler over vaccine: Så skete det

I 2019 skrev skuespilleren Jakob Fauerby sig ind i Vild med dans-historien. Sammen med dansepartneren Silas Holst vandt de to TV 2-programmet, og det var første gang nogensinde, at et par af samme køn vandt konkurrencen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Endelig skete det, afslører Vild med dans-stjernen.

I 2019 skrev skuespilleren Jakob Fauerby sig ind i Vild med dans-historien. Sammen med partneren Silas Holst dansede de sig til sejren i TV 2-programmet, og det var første gang nogensinde, at et par af samme køn vandt konkurrencen.

Læs også

Peter Ingemann jubler: “Ny rekord”

En af dem, der uden tvivl heppede på Jakob Fauerby, var skuespillerens mormor Tove.

Hun har en særlig plads hos Jakob Fauerby, der for 10 år siden mistede sin mor, Toves datter. Nu kan Jakob Fauerby endelig ses med sin mormor igen. Hun er nemlig blevet vaccineret. 

Det fortæller han i et opslag på Instagram.

“Jeg er så heldig, at jeg stadig har min mormor. Hun er nu blevet vaccineret, og vi kan endelig se hende igen,” starter han opslaget og fortsætter:

“Det har været hårdt ikke at kunne besøge hende rigtigt. Jeg har savnet at tale med hende om min mor, altså hendes datter, som vi begge har måtte lære at leve uden, nu på tiende år.”

At kunne ses med sin mormor igen, minder Jakob Fauerby om, at Danmark lige så stille vender tilbage til normalen, uddyber han i opslaget. 

Strømmer ind med likes

Opslaget har modtaget over 2.000 likes og mere end 70 kommentarer.

“Damn, I er søde,” lyder det blandt andet fra tv-værten Signe Molde

Mange andre stemmer i og er enige om, at det er rart, at hverdagen begynder at indfinde sig igen.

Du kan se opslaget fra Jakob Fauerby lige her. 

Så mange er vaccineret nu

De seneste tal fra Statens Serum Institut viser, at 331,561 danskere nu er færdigvaccineret, hvilket svarer til 5,6 procent af befolkningen.

Vaccinationskalenderen bliver løbende opdateret, når Sundhedsstyrelsen får ny information om, hvor mange vacciner Danmark modtager. I skrivende stund forventes det, at alle, der har lyst, er blevet færdigvaccineret i midten af juli. 

Læs også

Lisbeth Østergaard forklarer: Derfor er jeg allerede vaccineret

 

 

 

Dagens Gossip