​Vildt drama i ‘Forsidefruer’: Voldsomt skænderi fik produktionen til at græde

Foto: Ida Marie Odgaard /Scanpix

Det er i den grad gået vildt for sig under indspilningerne til den netop afsluttede sæson af ‘Forsidefruer’.

I aftes rullede denne sæsons sidste afsnit af ‘Forsidefruer’ over skærmen, og det er svært at beskylde den fjerde sæson af reality-serien for at have været udramatisk.

Tværtimod. For de seks fruer har nemlig skændes og diskuteret så det bragede, og særligt mellem fruerne Janni Ree, Amalie Szigethy og Sarah Louise Christiansen er bølgerne gået tårnhøjt.

De mange skænderier har dog ikke kun påvirket de seks kvinder, men også produktionsholdet bag. Det fortæller Jackie Navarro til Realityportalen.

Læs også

Forsidefrue afslører: Ja, jeg har fået en ny fyr

Særligt de to sidste afsnit af serien har kastet stor dramatik af sig, og i gårsdagens sæsonafslutning blev et skænderi mellem Janni Ree og Gunnvør Dalsgaard så voldsomt, at Jackie Navarro fra sidelinjen frygtede, at det kunne ende helt galt.

– Den episode var voldsom. Den var rigtig voldsom. Det var ekstremt. De skænderier, der foregik, var så ubehagelige, at man tænkte: ‘Nu er der en, der bliver slået ned lige om lidt’. Det tænkte man. Også produktionen løb også rundt og var bange, og der var en fra produktionen, der græd. Det var voldsomt, fortæller Jackie til Realityportalen.

Ifølge hende så kan selv de mindste skænderier, deltagerne imellem, blive blæst op til noget meget meget større, og af samme grund lægge Jackie Navarro heller ikke skjul på, at de seks kvinder til tider overreagerer.

Læs også

Populær tv-vært gift i hemmelighed: Nu viser hun ringen frem

– Jeg tror, man nogle gange overreagerer. Det, der nogle gange sker i det program, er, at der er en, der siger noget og bliver ved med at sige noget til en anden person. Så går personen og gemmer på de her ting, der er blevet sagt, og det ophober sig bare, indtil man ikke kan holde til det mere, og så får den hele armen, siger Jackie.

Hun fortæller samtidig, at deltagerne ofte er i kontakt med produktionsholdet fra Blu, som producerer ‘Forsidefruer’, for at sikre sig, at det hele ikke stikker helt af mellem dem.

– Der er selvfølgelig meget kontakt med produktionen, hvis det har været en voldsom oplevelse for nogen, for hvordan skal man lige tackle det? Og nu sagde hun sådan, så hvad gør jeg så ved det? Men det er jo primært dem, det handler om, der selv taler om det og skaber de her situationer, men emnet er selvfølgelig skabt, fordi der er foregået noget i et tidligere program, som man så skal tale om i næste program, siger Jackie til Realityportalen.

Læs også

Gammelt Kim Larsen-klip afslører sidste ønske: ‘Det skal der stå på min gravsten’

Selvom ‘Forsidefruer’ er slut for denne gang, så er der godt nyt til fans af serien. De seks kvinder vender tilbage med en ny sæson næste år. Dog bliver det uden Sarah Louise, der i denne sæson har bidraget til sin andel af skænderier.

Modellen og bloggeren har tidligere annonceret, at hun ikke længere ønsker at være en del af programmet, og i stedet bliver hun afløst af den tidligere model Karina von d’Ahé.

Læs også

Sarah Louise færdig i ‘Forsidefruer’ - her er hendes afløser

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip