Ville overgå Britney Spears: Justin Timberlakes kontroversielle halftime show var ikke et uheld

Foto: Lionel Hahn/SIPA/Ritzau Scanpix

Justin Timberlake var angiveligt ivrigt efter at overgå Britney Spears – og det var han tydeligvis villig til at gå langt for.

Det var på hele verdens læber, og blev kendt som 'nipplegate', da Janet Jackson og Justin Timberlake tilsyneladende begik en lille fejltagelse, som endte med at blotte førstnævntes bryst foran publikum og de mange millioner seere. 

Læs også

Rasmus Seebach deler trist nyhed

Spørgsmålet er dog, om det faktisk var et uheld? Eller var der tale om en planlagt fejl, der skulle ende skabe medieomtale i massevis?

Wayne Scot Lukas, der var ansat som stylist, stod for at klæde Janet Jackson på til den legendariske Super Bowl-optræden. Han har nu afsløret, at det faktisk var Timberlake, der ønskede at arrangere noget på scenen, som ville være 'usædvanligt'. Det skriver mediet Page Six. 

Stylisten har afsløret, at det hele var et forsøg fra Timberlake på at overgøre et andet kontroversielt sceneshow, som bestemt også havde fået medieomtale i massevis. 

Her er der selvfølgelig tale om Britney Spears, Madonna og Christina Agueileras vilde trekant-optræden, der omfattede sang og snaveri. Det var dog ikke en Super Bowl-optræden, men derimod en optræden ved MTV Video Music Awards. 

Til Page Six fortæller stylisten, at Justin Timberlake skulle have insisteret på at gøre noget ekstraordinært under deres show. 

Derudover fortæller han også, at den oprindelige idé var, at hun skulle være iført en perlebeat g-streng, som var inspireret af den Kim Cattrall er iført i et afsnit af 'Sex and the City'. Pointen var, at g-strengen skulle være blevet afsløret undervejs i nummeret. 

"Men idéen om kostumet blev ændret bare få dage inden showet, og… Ja, I oplevede jo magien selv," sagde han til Page Six. 

I blot et halvt sekund var Janet Jacksons bryst synlig under halvlegsshowet. Det førte til, at hendes musik blev sortlistet af flere radiokanaler. Brystsmuttede blev broadcastet af CBS, som efterfølgende måtte betale en bøde på tre mio. Kr. 

Justin Timberlake er tidligere blevet interviewet om episoden, hvor han har kaldt det for en 'garderobefejl'. 17 år efter episoden er hans forklaring dog blevet punkteret.

Læs også

Peter Mygind deler skrækoplevelse på fly

"Jeg ville aldrig nogensinde kalde det en 'garderobefejl'. Det var den bedst fungerende garderobe i historien. Den gjorde præcis det, som det var meningen, den skulle gøre," sagde Wayne Scot Lukas. 

 

Dagens Gossip