Will Smith afslører: Forelsket i en anden

Foto: Shutterstock

Will Smith afslører nu, at han har været forelsket i en anden.

Will Smith har afsløret, at han 'blev forelsket i Stockard Channing', mens de filmede deres film Six Degrees Of Separation fra 1993.

På det tidspunkt var Will 24 år gammel og mindre end et år inde i sit ægteskab med sin første kone Sheree Zampino, som også lige havde født deres søn Trey.

Læs også

Skaber kunst med en motorsav: Se skulpturene her

"Vores ægteskab fik en stensikker start. Jeg oplevede, at jeg desperat længes efter at se og tale med Stockard”, skrev han i sin kommende erindringsbog.

Will giftede sig med Sheree i maj 1992 seks måneder før deres barn blev født - og så måtte hun kæmpe med hans metode, der optrådte for Six Degrees Of Separation.

I en historie inspireret af virkeligheden spillede han hovedrollen i filmen som en bedrager, der overtaler et par spillet af Stockard og Donald Sutherland til, at han er Sidney Poitiers søn.

“Sheree og jeg var i de første par måneder af vores ægteskab med en splinterny baby, og for Sheree kan jeg forestille mig, at denne oplevelse var mildest talt foruroligende”, skrev filmstjernen i sin kommende bog Will.

“Hun havde giftet sig med en fyr ved navn Will Smith, og nu boede hun sammen med en fyr ved navn Paul Poitier. Og for at gøre tingene værre, blev jeg under optagelserne forelsket i Stockard Channing, tilføjede Will, som allerede dengang var en stjerne fra Rap fyr i LA.

Læs også

Lidt for hyggelig dag på jobbet: Amazon fyrer chauffør