Wow! Dansk influencer viser formerne frem i sexet lingeri

Foto: Shutterstock

Josefine Simone Dahl er normalt ikke bleg for at vise hud, men hendes seneste video overlader ualmindeligt lidt til fantasien.

Josefine Simone Dahl er én af Danmarks mest populære YouTubere og influencers. 

Hun har mere end 200.000 abonnenter på sin YouTube-kanal, og på Instagram følger næsten 300.000 mennesker med, når hun ugentligt deler billeder og videoer fra sin hverdag, sine ferier og meget andet.

Læs også

Transportkaos i Tyskland: Både i luften og på vejene står det stille

Hendes 'content' omhandler primært mode og 'beauty', og selvom det blandt andet kommer til udtryk i såkaldte 'try on hauls' med forskelligt tøj, så er det ikke kun tøjets 'beauty', der er fokus på. 

Den unge influencer har nemlig også udseendet med sig, og det er særligt tydeligt på hendes Instagram-profil, hvor især hendes mandlige følgere ofte bliver forkælet med letpåklædte billeder af den blonde skønhed i badetøj. 

Her får hun ofte ros får sin velproportionerede bagdel og store bryster, og senest har hun delt en video af et såkaldt 'try on haul' af lingeri, som overlader ualmindeligt lidt til fantasien. 

I videoen viser hun hele tre sæt lingeri frem på sin egen krop, og det er tilsyneladende noget, hendes fans kan lide. 

"Du er så smuk," lyder det således i én kommentar, som bliver efterfulgt af mange lignende. 

En anden har således blot skrevet: "Frækt," mens en tredje har skrevet: "Fuck du er hot."

Andre vil tilsyneladende gerne se mere til influenceren og efterspørger, om den populære blondine har en OnlyFans-profil. Det har hun så vidt vides ikke. 

Du kan dog se hende i de forskellige lingerisæt ved at trykke her. Du kan desuden se en masse andre videoer og billeder af Josefine Simone Dahl ved at trykke her

Læs også

Mia Khalifas Instagram går amok: Deler letpåklædte billeder fra ferie på yacht

 

 

 

.

Dagens Gossip