Wow! Jennifer Aniston smider tøjet i ny billedserie

Foto: Twitter / Allure Magazine

Den verdenskendte skuespillerinde, Jennifer Aniston, har er "fucking ligeglad" og har derfor delt en række letpåklædte billeder.

Jennifer Aniston er én af verdens mest kendte skuespillerinder. 

Hun har medvirket i enorme filmsucceser som 'We're the millers', 'The Bounty Hunter', 'Horrible Bosses', 'Bruce Almighty' og ikke mindst tv-serien 'Friends'.

Læs også

Så du det? Stripper optrådte i 'Vild med dans'-finalen

Hendes evner som skuespillerinde er altså ikke til at diskutere, men hun er uden tvivl også kendt for sit smukke udseende. 

Selv i en alder af 53 år formår hun nemlig at få mænd over hele verden til at savle, og det har hun endnu engang bevist i en ny billedserie, som hun ifølge Kino har lavet i samarbejde med Allure Magazine. 

Billederne blev taget og delt i forbindelse med et opsigtsvækkende interview, som hun for nyligt lavede med modebladet. 

Her talte hun blandt andet om andre filmstjerner og sociale medier, men åbnede også op om barnløshed og sin egen attitude til verden. 

Hun udtalte blandt andet, at hun "hader sociale medier," selvom hun har en Instagram-profil (@jenniferaniston) med mere end 40 millioner følgere. 

I interviewet forklarede hun desuden, at hun er kommet til at punkt i sit liv, hvor hun er "fucking ligeglad" og "intet" har "at skjule," hvilket måske er årsagen til, at hun har valgt at dele de mange afslørende billeder, som kan ses herunder:

På filmfronten er den populære skuespillerinde på vej med sportsdramaet 'Hail Mary' og efterfølgeren til komedien 'Murder Mystery', hvor hun spiller sammen med Adam Sandler.

Læs også

Russisk flag hejst ved norsk rådhus

 

 

 

Dagens Gossip