Derfor skal du finde tandtråden frem, når du skal skære vandmelon

22/06/2023 09:28

Henrik R

Guides
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Når først du har set denne video, kan du ikke lade være med at prøve selv.

Mest læste i dag

Har du nogensinde tænkt på at skære en vandmelon uden at bruge en kniv?

Justin Chapple, fra Food and Wine's testkøkken, viser os en nem, sikker og utrolig metode til at skære din vandmelon, næste gang du vil have skåret den ud.

Denne metode er en del af deres eksklusive serie "Mad Genius Tips", hvor Justin afslører usædvanlige og geniale madlavningstips og -metoder.

Hvordan gør man?

Videoen "Slicing Watermelon with Dental Floss | Mad Genius Tips | Food & Wine" på YouTube demonstrerer denne metode.

Tricket går ganske enkelt ud på, at du først skærer melonen over på på midten to gange. Derefter kan du føre tandtråden ned i vandmelonkødet, og så blot 'trække til'. Herefter løsner melonen sig, og så får du stort set alt melon med, uden at få den grønne skal med.

Hvorfor bruge tandtråd?

At bruge tandtråd til at skære vandmelon kan virke mærkeligt, men det er faktisk en meget praktisk metode. Tandtråd er tyndt og stærkt, hvilket gør det muligt at lave rene snit gennem vandmelonens kød. Desuden er det en sikker metode, da der ikke er risiko for at skære sig, som der kan være med en skarp kniv.

Prøv det selv!

Næste gang du skal skære en vandmelon, hvorfor så ikke prøve denne metode? Husk bare at tandtråd ikke er stærk nok til at skære gennem vandmelonskrællen, så du skal først skære skrællen af med en kniv.

Derefter kan du bruge tandtråd til at skære vandmelonen i skiver eller tern. Det er en sjov og sikker måde at skære vandmelon på, og det er bestemt en samtalestarter ved dit næste selskab!