1. juledag vandt hun 1.000.000 kroner: Nu har 'hovedpinen' løftet sig

Foto: Shutterstock

Den 25. december tikkede der en million kroner ind på kontoen, og det var en befrielse for kvinden.

Energikrise, inflation og stigende priser på alt fra elektricitet til smør var længe en sten i skoen for en ung kvinde fra Amager.

Men det er det ikke længere, for hun er nemlig en af de 12 heldige danskere, der vandt 1.000.000 kroner i Det Store Julelotto den 25. december.

Læs også

Derfor stopper Sofie Linde som vært på X Factor

”Jeg går ikke med livrem og seler, men jeg kan godt lide at have styr på alt, og det har jeg ikke haft med inflationen og de stigende priser. Men det har jeg har nu. Det er meget befriende. Som en hovedpine, der har løftet sig,” siger hun om gevinsten, der tikkede ind på hendes bankkonto kort efter jul.

Væk med gælden

Jule-millionen fik dog ikke lov at blive stående ret længe, for en del af den er brugt på at udrydde en gæld, der har generet hende.

”Jeg troede først rigtigt på det, da pengene blev overført. Og nu er den private gæld allerede ude af verden,” fortæller hun glad.

Derudover så blev der også lige råd til en ekstra julegave til kæresten.

”Selvfølgelig. Jeg siger jo også, at det er ’os’, der har vundet pengene. Vi har fællesøkonomi, så det er ikke kun mig, der har vundet. Det ville heller ikke se så godt ud, hvis jeg kun gav ham et postkort fra Bahamas, vel?” spørger hun med et højt grin.

Det kan også godt være, at der bliver lidt ekstra til de lokale håndværkere: Parrets hus kunne nemlig godt trænge til en kærlig hånd hist og her. Blandt andet i køkkenet:

”Vi har hele tiden drømt om et nyt køkken. Jeg bruger rigtigt meget tid i køkkenet,” fortæller hun.

Om Lotto
Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Læs også

Lene Beier får ny TV-tjans

 

 

Dagens Gossip