24-årige Cecilie ryster eksperterne i Luksusfælden: 'Det er den mest forkælede kommentar overhovedet'

Eksperterne er i chok over den unge kvindes rygevaner, da hun samtidig er gravid i sjette måned. Foto: TV3

Eksperterne fra Luksusfælden chokeres i aftenens afsnit, da de hører, hvor mange penge 24-årige Cecilie bruger på cigaretter - selvom hun er gravid.

I 24-årige Cecilies mave er der en lille ny på vej, og om tre måneder så bliver hun mor til barn nummer to. 

Men de sidste ni måneder har Cecilie boet hos sin søster i Randers - uden at betale hverken husleje, regninger eller penge til mad, som kan man se i tre klip fra aftenens udgave af Luksusfælden. 

Og Cecilies dårlige økonomi er ved at splitte forholdet til søsteren Betina.  

- Hun er ikke til at snakke med det om det. Sidste gang jeg sagde noget til hende om det, så kom jeg ikke med til nieces fødsel, fordi min søster cuttede al kontakt, siger Cecilies 27-årige søster Betina til Luksusfældens ekspert Carsten Linnemann. 

Selvom Cecilie bor gratis hos søsteren og ikke har råd til at hjælpe til med regningerne, så har hun alligevel penge nok til at købe cigaretter for. 

Hun ryger halvanden pakke cigaretter om dagen, hvilket svarer til, at hun bruger over 14.000 kroner om året på cigaretter, som hun ryger, selvom hun er den sidste del af graviditeten. Cecilie prioriterer nemlig at bruge penge på cigaretterne frem for andre udgifter, fordi smøgerne får hende til at slappe af.

Læs også

Denis blev overrasket og 'bortført' af sine venner: ‘Tusind tak for verdens bedste gave’

- Så har jeg mine cigaretter. Jeg ryger halvanden pakke om dagen. Jeg prøver også at stoppe, men jeg kan bare ikke, siger Cecilie til eksperten Kenneth Hansen. Da han påpeger, at hun bruger over 14.600 kroner på cigaretter om året, så bedyrer hun, at nu er det slut.  

- Jeg har besluttet, at den her, og så en smøg mere, og så stopper jeg, siger Cecilie til sin familie.  

Cecilie har boet gratis hos sin søster de sidste ni måneder. Foto: TV3

Men det er ikke den eneste udfordring, som eksperterne møder. I programmet finder eksperterne en treværelses lejlighed til Cecilie i Randers, som den vordende mor kan flytte direkte ind i. 

Læs også

62-årig kvinde blev indlagt med hjertestop: Lægerne fik et chok, da de opdagede sandheden bag sygdommen

Men det vil Cecilie ikke, da der mangler et fjerde værelse, nu hvor hun har endnu et barn på vej, og det får Luksusfældens ekspert Kenneth Hansen til at reagere. 

- Du bor gratis hos din søster, og I er ved at flå hovederne af hinanden. Så finder vi en lejlighed, og det første du siger, er, at der mangler et værelse. Det er den mest forkælede kommentar overhovedet, siger han til Cecilie, der bryder ud i tårer.

Luksusfældens ekspert er rystet, da han hører hvor mange penge Cecilie bruger på cigaretter. Foto: TV3

- At skal ændre hele mit liv fra den ene dag til den anden, det er meget på en gang. Men jeg ved også, at jeg skal klare det og kan klare. Ikke bare for min skyld, men for min datter og mit kommende barns skyld, siger Cecilie, mens tårerne løber ned af kinderne.

Stopper Cecilie med at ryge, og finder hun en lejlighed inden fødslen? Du kan se, hvordan at Cecilie klarer sig i aftenens afsnit af Luksusfælden, der sendes klokken 20 på TV3. 

Rie blev brændt af på sin bryllupsdag: Få timer før vielsen kom hjælpen fra uventet side

 

Dagens Gossip