2.500 kroner i bøde for at vente på bussen

Privatfoto: Christian Andersen

Christian Andersen stod og ventede på havnebussen med sin ven, da politiet kom forbi og gav dem en bøde for at bryde opholdsforbuddet.

I løbet af de seneste dage har der været opholdsforbud blandt andet på Islands Brygge i København, og det har resulteret i, at flere personer har modtaget en bøde på 2.500 kroner, hvis de har gjort et ophold.

Man må således gerne gå tur på Islands Brygge, man må bare ikke sætte så ned og gøre et hvil, eller stå stille for den sags skyld.

Læs også

Tre drenge lavede dørfis ved det ‘forkerte’ hus: Det endte fatalt

Det har to mænd mærket på egen hånd, da de skulle vente på en havnebus, der skulle tage dem væk fra islands Brygge.

På Instagram skriver Christian Andersen, at han og vennen Kenan Seeberg fik stanget en bøde på 2.500 kroner ud, da de stod og ventede på bussen.

“Min ven Kenan Seeberg og jeg stod på Islands Brygge og ventede Havnebussen. Altså vi stod ved busstoppestedet. Så kom politiet. “I må ikke tage ophold” sagde de og trak bødeblokken op. “Men vi står jo ved et busstoppested” sagde vi. Så diskuterede vi lidt frem og tilbage hvorvidt vi stod det rigtige sted, altså ved busstoppestedet. Det koster nu 2500 kr at vente på havnebussen ved havnen,” skriver Christian Andersen.

Imens de to venner var ved at få en bøde af politiet, lagde havnebussen an på kajen, men fordi Christian og Kenan var i færd med at modtage en bøde af politiet, så kunne de ikke nå det. Det resulterede i, at de atter engang måtte stå og vente på bussen.

“Bussen kom samtidige med vi skulle stå ret for, at have venter på bussen. Men den fik vi så ikke lov til at tage. Så nu venter vi stadig, og får nok endnu en bøde hvis der kommer flere politifolk forbi. Som det ses på billedet, så var politiskiltet sat op FORAN busstoppestedet. Derfor antog jeg, ganske fejlagtig at vi var i sikker zone. Men det gjorde vi ikke.” lyder det fra Christian Andersen.

Hvad mener du? Kan det være rigtigt, at politiet skal give bøder ud til folk, der står og venter på bussen?

Læs også

Borgmester: Mænd bør handle ind, da kvinder er for langsomme

 

 

Dagens Gossip