400.000 danskere kan se frem til flere penge

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

400.000 danskere kan se frem til at have lidt ekstra penge mellem hænderne. Det er netop afgjort.

Der er godt nyt på vej til 400.000 danskere, der alle kan se frem til at have flere penge mellem hænderne hver måned.

Det er det sjællandske medie SN.dk, der kan berette om, at 400.000 danskere, der er andelshavere hos elselskabet Andel (tidligere Seas-NVE), vil få rabat på deres elregning i resten af 2021.

Læs også

DMI udsender kategori 2-varsel: Snestorm på vej

Helt præcist så vil Andel gå ind og fjerne den såkaldte net-tarif, som normalt er en del af deres elregning. Dette beløb vil blive sat til 0 kroner resten af året, og det sker allerede fra februar og resten af 2021.

Det vurderes ifølge Andel til at være en rabat på hele 400 millioner kroner, og det vil i gennemsnit give de 400.000 danskere en rabat på knap 1.000 kroner.

Beløbet variere dog fra person til person, og SN.dk har talt med virksomhedsejer Lasse S. Hansen, der i sin virksomhed kan se frem til cirka 2.000 kroner. Et beløb der skal bruges på en eller flere ture på restauranter, når der igen åbnes op.

Andel har haft milliardstore overskud i løbet af de seneste år, og derfor har man nu valgt at selskabets andelshavere skal have lidt glæde.

Andel hører kun til på Sjælland, og derfor vil det være 400.000 sjællændere, der er andelshavere hos Andel, der vil få del i pengene.

Læs også

LIGE NU: Fraråder al udkørsel

 

 

Dagens Gossip