53-årig mand dræbt på brutal vis: Blev stukket mindst 60 gange med en kniv

01/12/2023 09:52

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 19-årig mand står tiltalt i sagen, der efter planen skal begynde den 8. december ved Retten i Nykøbing Falster.

Mest læste i dag

En grusom drabssag, hvor en 53-årig mand blev stukket mindst 60 gange med en kniv i halsen, nakken, brystkassen og arme, har kastet skygger over retssystemet, da det pågældende gerningsvåben stadig mangler.

Anklageskriftet beskriver en grusom handling, der endte med mandens død. 

Det skriver B.T.

En 19-årig mand står tiltalt i sagen, der efter planen skal begynde den 8. december ved Retten i Nykøbing Falster. 

Trods de alvorlige anklager nægter den 19-årige sin skyld, som hans forsvarer, Henrik Dupont Jørgensen, understreger.

"Manglen på et muligt motiv og fraværet af det anvendte drabsvåben udgør fortsat uopklarede spørgsmål i sagen," påpeger anklagemyndigheden.

Drabet fandt sted en aften den 1. oktober året før ifølge anklageskriftet, men offeret blev først opdaget mandag morgen, to dage senere, omkring klokken 08:30. Gerningsstedet blev identificeret som et hus på en villavej i Vordingborg.

Tidligere var en 22-årig mand og en 20-årig kvinde fængslet og sigtet i sagen, men anklagemyndigheden har opgivet sigtelsen mod dem af ukendte årsager.

Navneforbuddet i sagen har skabt begrænsninger i at identificere detaljer om den tiltalte samt forholdet mellem den tiltalte og offeret.

Retsforløbet vil strække sig over fire retsdage, hvor detaljer omkring det chokerende drab håbes at kaste lys over de fortsatte uopklarede elementer i denne tragiske sag.