Aase og Leif vandt kæmpegevinst i Eurojackpot: Nu mærker de skyggesiden af heldet

Ane Sørensen

392 uger siden

|

13/01/2017
Indland
Foto: Polfoto/Jonas Olufson
Foto: Polfoto/Jonas Olufson
Man kan åbenbart ikke vinde 114 millioner kroner og være i fred.

Dagens topnyheder

Leif og Aase Sommer fra Ølsted i Nordsjælland blev 114 millioner kroner rigere i sidste uge, da den 75-årige pensionist og hans 68-årige kone vandt den store gevinst i Eurojackpot.

Parret føler generelt, at de er blevet behandlet godt, siden de valgte at stå frem som de heldige vindere af de mange millioner. Men Aase Sommer er efterfølgende blevet kontaktet af flere, som ønsker at få del i deres mange penge.

Det skriver BT.

- Først var der en, der ville have os til at investere i noget, og så var der en, der havde skimmelsvamp, og en, der var gift med en ludoman. Hun startede blidt, men så begyndte hun at tale grimt til mig, siger Aase Sommer.

Det er ikke så ofte, at danske lotto-millionærer står frem i offentligheden. Men ifølge Aase Sommer var glæden så stor, at hun og manden følte, de var nødt til at dele den med andre.

Den store glæde deler de heldige vindere også med deres katte, som har fået lov at mærke ejernes velstand. De heldige kæledyr er nemlig blevet fodret med lækkerier som laks og rejer.

Vinderkuponen havde Leif Sommer købt i kiosken i SuperBrugsen i Ølsted sidste fredag for 60 kroner - og den var altså hele 114 millioner .

Britiske Gilian mærkede også bagsiden af medaljen, da hun vandt knap 1,4 milliarder kroner i 2012. Hun hjalp sin familie med at betale en stor gæld af, men efterfølgende gik det helt galt imellem dem.