Adidas til Jim Lyngvild: Stop med at gå i vores tøj

Det tyske tøjmærke Adidas mener, at Jim Lyngvild kan skade deres omdømme. Derfor har mærkevare-giganten bedt den danske debattør om ikke at iklæde sig tøjet med de velkendte tre striber.

Mens de fleste store tøjmærker gerne ser kendte personligheder promovere deres produkter, så har det vikingeglade multitalent Jim Lyngvild måtte sande, at han ikke er i kridthuset hus den tyske tøjgigant Adidas.

Det oplyser den celebre altmuligmand på sin Facebook-profil.

Den danske Adidas afdeling har nemlig sendt en forespørgsel til den flamboyant medieperson om ikke at gå i deres tøj.

- Det er sgu da sjovt. Jeg er blevet direkte bedt af Adidas Danmark om ikke at gå i deres tøj - det kunne jo skade deres renommé, indleder Jim Lyngvild sit Facebook-opslag.

Den kendte designer, forfatter, modekommentator og debattør fortæller dog, at han ikke er færdig med at gå i Adidas, da tøjmærkets Kina-afdeling er uenige med den danske ditto.

Læs også

Vild forandring: Verdensberømt filmstjerne forvirrer fans med selfie

- I Kina har man dog ikke den slags fine fornemmelser, og jeg er nu et af Adidas Kinas faste ansigter. De er ikke bange for den ’Slemme slemme Jim Lyngvild’ lyder det sarkastisk fra modemanden, der ikke har meget til overs for Adidas Danmarks beslutning.

- Jeg griner af den danske angst for alt, hvad der stikker snuden frem, for ve den der skulle forlade andedammen og baske med vingerne, lyder det fra Lyngvild, der i stedet hylder ’det skæve’.

- Længe leve idioterne, de skæve, dem der stikker af og ikke passer ind. Vi lever længere (i hvert fald i andres bevidsthed) og har det sjovere på rejsen kaldet livet, lyder det i Facebook-opslaget, der høster stor opbakning blandt meningsdannerens følgere.

 

DAGENS MEST SETE VIDEOER:

Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Han løber hen for at sparke til den herreløse hund: Men hold nu øje med hvem der dukker op

Verdens værste joke? Storbarmet pige er ved at få tatovering, da noget går helt galt

 

 

Dagens Gossip