Advarsel til danskerne: Hold dig langt væk herfra

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Danskerne tænker sig rigtig godt om i disse dage, da ingen ønsker at blive smittet med coronavirus. Nu lader det til, at vi danskere skal holde os væk fra endnu et sted.

Det ene arrangement efter det andet bliver aflyst, og der sker ændringer i den offentlige trafik, så der ikke lukkes nær så mange mennesker ind i busser og tog.

Det er dog helt andre steder, vi danskere skal kigge hen, hvis vi gerne vil undgå at blive smittet.

En dansk virolog ved navn Allan Randrup Thomsen, advarer nemlig på det kraftigste til, at danskerne IKKE tager i Fitnesscenteret i denne periode. Det er nemlig her, at der er rigtig stor sandsynlighed for at blive smittet.

Læs også

Nick spiste sin banan fra Lidl - Så vrimlede det ud med edderkopper

Det er et godt sted at sprede virus, for man ånder dybt, og på den måde kommer der dråber ud i lokalet. Man står relativt tæt, og luften er varm og fugtig. Derfor kan jeg kun støtte op om, at det er et sted med øget smittefare,” fortæller han i interview med B.T.

Derfor lyder opfordringen altså til, at man skal holde sig til fra træningscentrene, særligt hvis man er i den såkaldte risikogruppe.

De skal særligt holde sig væk

Risikogruppen er de personer, der i forvejen er ramt af forskellige sygdomme, og ældre. Det er nemlig de personer, der har størst sandsynlighed for at omkomme, hvis de bliver smittet med coronavirus.

Hvis man gerne vil dyrke fitness alligevel, så opfordrer virologen til, at man vælger andre former for motion, som ikke skal dyrkes i lokaler med mange andre mennesker.

Derfor er det eksempelvis et no-go at dyrke holdtræning til Fitness, hvis man altså ikke ønske en øget sandsynlighed for at blive smittet med virussen.

Læs også

Tjen 30.000 kroner på at lade dig smitte med coronavirus

 

Dagens Gossip