Ægtepar fra Ølsted vandt 114 millioner i Eurojackpot sidste år: Sådan har de brugt pengene

Foto: Ritzau Scanpix (arkivfoto)

Sidste år vandt et ægtepar fra Nordsjælland 114 millioner i Eurojackpot. Nu afslører den kvindelige millionær, hvad de bruger pengene på.

For omkring et år siden fik et ægtepar fra Nordsjælland den ultimative økonomiske oplevelse, da de vandt 114 millioner danske kroner i Eurojackpot.

Nu løfter ægteparret i en pressemeddelelse fra Danske Spil, sløret for, hvordan det var at blive millionærer:

- Det er mageløst at vinde så mange penge, simpelthen ønskværdigt. Men det er også gået hen og blevet et fuldtidsarbejde, lyder det fra den kvindelige vinder.

Læs også

Aase og Leif vandt kæmpegevinst i Eurojackpot: Nu mærker de skyggesiden af heldet

Siden de mange penge gik ind på ægteparrets konto, har ægteparret ikke ligget på den lade side. De to har oprettet og investeret i flere virksomheder, blandt andet firmaet Energy Nordic, som sælger strøm i Sydspanien og Blue Town, der er en IT- og Telekommunikationsvirksomhed.

Derudover har ægteparret støttet deres lokalområde med blandt andet forskellige kulturprojekter:

- Det er meget spændende at kunne være med til alle disse ting, og vi nyder det og lærer nyt hele tiden. Men vi har også travlt, siger hun og understreger, at hun gerne vil give et godt råd videre til den person, der på fredag kan stå med rigtig mange millioner mellem hænderne, når der er en pulje på 570 millioner:

Læs også

Arbejdsløs mor til fem vandt 315 millioner: Sådan har hun brugt formuen

- Det er meget vigtigt at holde fast i, hvem man er. Man kan sagtens blive fristet af at have muligheden for at købe Strandvejsvillaer og alt muligt andet. Men hvorfor i alverden skal man gøre det, hvis man holder af sit lokalmiljø og måske kan gøre en forskel der. Vi gør meget ud af, at vi stadig er de samme, selvom vi var heldige at vinde i lotteriet. Og vi spiller altså stadig, siger hun med et smil.

Selvom parret har travlt, har de stadig tid til at nyde livet lidt sammen med den nære familie:

- Jeg tror, at familien er det vigtigste for de fleste mennesker. Så selvfølgelig sætter vi stor pris på at kunne få nogle helt særlige oplevelser sammen med dem, lyder det.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Med gevinsten på 114 millioner kroner vandt ægteparret den fjerdestørste Lotto-gevinst i Danmark. Rekorden lød på 315 millioner kroner, som en kvinde i februar 2015 vandt på en Eurojackpot-kupon købt i Kvickly i Helsingør.

Sjællænder vandt en million i Lotto: Pludselig blev han meget dårlig

 

 

Dagens Gossip