Ærgerlig melding fra DMI: Nu skifter vejret

Foto: Shutterstock.com.

DMI kommer her fra morgenstunden med en kedelig melding.

I de seneste uger har det slet ikke været til at mærke, at det fortsat er vinter. Temperaturen har det meste af tiden været oppe i det tocifrede, mens solen har været fremme de fleste dage.

Nu kommer der dog et skifte i vejret, der får temperaturen til at falde igen. Ifølge DMI vil det betyde, at temperaturen falder til det ‘normale’ for årstiden.

Læs også

Den ildelugtende sandhed: Derfor kan du lide dine egne prutter men er ved at dø over andres

Dermed er det altså slut med 13-14 grader for en stund, mens vi i stedet skal forberede os på mellem 5 og 10 grader og nogle dage med frost.

Annonce: Se hvor meget du kan spare på din bilforsikring her

DMI skriver, at der torsdag passerer en svag koldfront ind over landet fra vest, og dermed vil forårsvarmen bliver afløst af en køligere luft. 

Fronten ventes at ramme det meste af Jylland i løbet af middag, men heldigvis vil dagen i dag stadig føles lun. Op til 13-14 grader lokalt visse steder.

Allerede fra i morgen får det koldfronten dog konsekvenser. De kommende dage vil temperaturen ligge mellem 5 og 10 grader, mens den fra starten af næste uge vil falde yderligere. Derudover vil der om natten også begynde at komme frostgrader igen.

På plussiden kan vi dog glæde os over, at solen fortsat kommer til at dominere, så mange steder i landet vil der være lidt eller en del sol i løbet af dagen.

Læs også

Penge tilbage i skat? Se resultat af din årsopgørelse i dag

 

 

Dagens Gossip