Afsløret: Han skal være ny Vild med Dans-vært

Foto: Karen Rosetzsky/TV 2

Nu har TV2 afsløret, hvem der skal være ny vært på Vild med Dans.

Længe har der været spekulationer om, hvem der skal være medvært på Vild med Dans, efter at Christiane Schaumburg-Müller valgte at trække sig.

Nu er det så kommet frem, hvem der skal være hendes erstatning.

Læs også

Komikeren Martin Johannes Larsen, der særligt er kendt for sine sketches på sociale medier, er blevet valgt til at skulle være den nye makker med Sarah Grünewald, der fortsætter i rollen som vært.

"Jeg er jo komiker, men jeg har altid tænkt, jeg gerne ville bevæge mig mod en værtsrolle. Derfor er jeg meget glad og stolt over, at TV 2 har valgt at gå med mig. Min allerstørste opgave og indstilling til programmet er at være 100 procent mig selv og forhåbentlig lade dette smitte af. Der er selvfølgelig noget at skulle leve op til, for Christiane (Schaumburg-Müller, red.) var og er en fremragende vært, så jeg håber, jeg kan leve op til forventningerne. Jeg bliver givetvis en lidt anderledes vært, men det, tror jeg, kun er godt," fortæller Martin Johannes Larsen i en pressemeddelelse fra TV2.

Ny dommer i Vild med Dans

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Britt Bendixen er færdig som dommer i programmet. Det har stået klart siden afslutningen for den seneste sæson.

Som ny dommer har TV2 valgt den unge Sonny Freddy Pedersen, som mange nok kan huske fra programserien om det danseglade søskendepar Sonny og Gigi.

"Det er en opgave, jeg kommer til at tage med så meget stolthed! Det er på hjemmebane i Danmark, og jeg glæder mig til at kunne sidde hver fredag sammen med danskerne og nyde det, som det hele handler om: at danse! Jeg kommer helt klart til at se det hele lidt udefra, og jeg håber, at jeg kan bibringe noget af min energi herovre fra USA i kraft af mine forskellige ekspertiser. Jeg elsker dans, og jeg elsker at se folk arbejde hårdt og passioneret med dansen. Jeg kommer til at være fair hele vejen igennem og klart værdsætte alles indsats," fortæller Sonny Freddy Pedersen i pressemeddelelsen.

Læs også

'Pingu' er død

 

 

Dagens Gossip