Andel deler stor nyhed

18/09/2023 13:42

Nicolai Steinicke

Indland
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Andel deler en stor nyhed til danskerne.

Mest læste i dag

I en tid hvor verdensøkonomien stadig skælver under følgerne af geopolitiske begivenheder, søger danske forbrugere at klæde sig på til at navigere i de fluktuerende elmarkeder.

Andel Energi, et fremtrædende energiselskab i Danmark, har taget initiativ til at hjælpe forbrugerne med at træffe velinformerede beslutninger om deres energiforbrug.

Kasper Søvsø, funktionschef i Andel Energi, afslører, at selskabet er klar til at lancere en revolutionerende funktion i sin allerede populære app. Hidtil har brugerene kunnet indhente præcise timepriser for det kommende døgn. Men fra mandag vil de kunne spore de forventede elpriser en hel uge frem.

Det fortæller Kasper Søvsø, der er funktionschef i Andel Energi.

- Elpriserne svinger meget fra dag til dag. For at sikre, at vores kunder bedre kan planlægge deres energiforbrug, har vi lavet den her funktion, så de kan se flere dage frem, siger han til Ritzau.

Denne fornyelse antyder en strategisk ændring, hvor selskabet stræber efter at tilbyde mere omfattende prognoser, der er grundlagt på en blanding af historiske data og vejrprognoser.

Dette skridt kommer efter den hidtidige succes, Andel Energi har oplevet med deres app, der har fundet en fast plads på over 900.000 danskeres smartphones siden lanceringen i maj 2022. Appen har vist sig som et pålideligt værktøj, særligt i lyset af de rekordhøje elpriser sidste år, fremprovokeret hovedsageligt af Ruslands invasion af Ukraine og de efterfølgende stigninger i gaspriserne.

- Interessen er faldet en smule i forhold til, da den var på sit højeste, men vi ligger stadig på et højt niveau. Folk arbejder fortsat aktivt for at bruge deres energi bedst muligt, siger han.

Gennem denne innovation forsøger Andel Energi at styrke danskeres kontrol over deres energiforbrug, idet de tilrettelægger deres strømkrævende aktiviteter under hensyntagen til de mest økonomisk fordelagtige tidspunkter. Som et tegn på forbrugernes tillid og interesse.