Anklager med uhyggelig sigtelse: Sådan dræbte 32-årig mand Emilie Meng

17/05/2023 16:11

Henrik R

Indland
Foto: Privat
Foto: Privat
Der er netop nu retsmøde i Næstved, hvor flere medier er tilstede. Nu er det kommet frem, hvad den 32-årige er sigtet for i forbindelse med Emilie Meng og dermed også metoden han brugte til at tage livet af den unge kvinde.

Mest læste i dag

I en sag, der oprindeligt handlede om kidnapning, frihedsberøvelse og overgreb af en 13-årig pige i Vestsjælland, er der nu kommet nye og skræmmende oplysninger frem.

Det blev allerede meldt ud under et stort pressemøde i slutningen af april, at den 32-årige mand, der er sigtet i sagen, nu også er mistænkt for at have forbindelse til Emilie Mengs forsvinden og drab på grund af geografiske ligheder samt den bil, han ejede.

Nye detaljer kommer frem

I dag under et retsmøde i Næstved er der kommet yderligere informationer ud. Her fortæller anklageren nemlig ifølge TV2, at den 32-årige mand er sigtet for at have frihedsberøvet Emilie Meng og taget hende til et ukendt sted, hvor han udsatte hende for voldtægt og andre seksuelle krænkelser, inden han til sidst skulle have kvalt hende og anbragt hendes lig i en sø ved Regnemarks bakke.

I sagen om den 15-årige pige i Sorø er manden sigtet for at have truet hende med kniv, slået hende i maven og forsøgt at voldtage hende. Han skulle angiveligt have bundet hendes hænder med strips og forsøgt at føre hende væk, men pigen skreg så højt, at han opgav.

Den sigtede mand har nægtet sig skyldig i alle anklager, og anklageren bad om lukkede døre under retsmødet, hvilket dommeren accepterede trods protester fra pressen. Den sigtede har også givet samtykke til at forblive i varetægtsfængsling.