Bevægelse vil indtage McDonalds i København: De går ikke frivilligt før deres krav er mødt

Foto: Shutterstock.com

En bevægelse vil i dag sætte sig ind på McDonalds i København, og de har ikke i sinde at forlade restauranten frivilligt før McDonalds imødekommer deres krav.

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at der i fremtiden vil være endnu flere plantebaserede muligheder, når du skal handle ind eller på restaurant.

Står det til Dyre- og klimarettighedsbevægelsen Animal Rebellion Danmark, så skal der handles hurtigere, og de vil derfor i dag lave en større aktion.

Læs også

Ikke sket siden 2006: Diesel dyrere end benzin

Denne aktion er målrettet burgergiganten, McDonalds, som de vil have til at erstatte deres kød med plantebaserede produkter.

Faktisk er Animal Rebellion Danmarks mål, at McDonalds skal have fjernet kød fra menuen senest i 2025.

Det fortæller bevægelsen selv i en mail sendt til danske medier.

“I dag d. 9. marts kl. 14:00, vil Animal Rebellion DK lave en civil ulydigheds aktion ved McDonald's Nørreport (København). Aktionen vil være fredelig, med et krav om at McDonald's skifter til et 100% plantebaseret fødevaresystem senest i 2025.” lyder det i mailen, der fortsætter:

“Vi sætter dette krav, fordi animalsk produktion er en ledende årsag til klima- og biodiversitet kriserne, og samtidig er det en industri, der lever at grusom udnyttelse af dyr. Rebellerne sætter sig ind på McDonald's og går ikke frivilligt før, deres krav bliver mødt - dette er en nødsituation og der må handles nu!”

Læs også

Produkt tilbagekaldes: Solgt i Bilka og Føtex over hele landet

 

 

Dagens Gossip