Black Friday-tilbud på smør: Her får du Lurpak til 12 kroner

Foto: Shutterstock.com

Du kan få en pakke Lurpak til blot 12 kroner, når der kickstartes 'Black Friday' i morgen.

Hele ugen har der været tilbud i forbindelse med 'Black Week', men det er først i morgen, under 'Black Friday', at det for alvor går løs.

Normalt plejer det særligt at være elektronik og andre store produkter, hvor man kan spare en masse penge, men supermarkederne er også begyndt at hoppe med på legen, hvor du kan spare pæne beløb på dagligvarer.

Læs også

Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Vi har taget et kig i de forskellige tilbudsaviser, og her kan vi konkludere, at der også kommer tilbud på smør, når torsdag bliver til 'Black Friday'.

Bilka med stort tilbud på Lurpak

Hvis du vil have en billig pakke Lurpak, så skal du lægge vejen forbi Bilka i morgen. Bilka kickstarter nemlig 'Black Friday' med et tilbud på Lurpak til blot 12 kroner for en pakke. Her er der både tale om Lurpak smør og Lurpak Smørbar.

Er du mere til Salling Groups eget smør, så kan du få en pakke Salling Smørbar til 14 kroner. Begge tilbud starter i morgen 'Black Friday'.

Hvis du ikke kan vente til i morgen, så kører Bilka allerede nu med et godt tilbud på Lurpak. Lige nu koster det 15 kroner for en pakke, men i morgen bliver det altså tre kroner billigere.

Rema1000 vil også lege med

I Rema1000 kan du få en pakke Lurpak til 15 kroner, og her der både tale om Lurpak smør, Lurpak smørbar samt Lurpak let.

Når 'Black Friday' kickstartes i morgen, er det ikke kun smør, du kan få billigt. Rema1000 kører også tilbud på sodavand, hvor du kan få en dåsesodavand til blot 2.50 kroner. Her er der tale om Coca Cola og Coca Cola Zero.

Læs også

Bornholmsk kvinde sikrede sig kæmpegevinst på skrabelod

 

 

Dagens Gossip