Bombetrussel i København: Rullemarie er ankommet

Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Reklamevirksomheden &Co, der står bag den udskældte kampagnevideo for SAS, er blevet ramt af en bombetrussel her til formiddag.

Der var nok ikke en eneste ansat hos SAS, der havde regnet med, at deres reklame skulle føre til en bombetrussel.

Det er dog alligevel tilfældet, da reklamevirksomheden &Co har bekræftet, at der er udsendt en bombetrussel mod dem i dag. En bombetrussel der tages meget alvorligt, og derfor er der mødt et stort antal politi frem, ligesom ‘Rullemarie’ er ankommet for at tage sig af en potentiel bombe.

Læs også

Billetportal meldt til politiet: Køb ikke dine billetter her

Truslen mod &Co har medført, at gæster på det nærliggende hostel, Generator Hostel er blevet evakueret. Det fortæller en hotelgæst til B.T.

Gæsten var netop kommet ud af badet, da en ansat bankede på deres dør, og bad dem komme ned i receptionen. Kort efter gik en alarm i gang, og så skyndte de sig ud på gaden, hvor de kunne se, at der skete noget på den anden side af vejen.

Modvind til SAS-reklame

Reklamefirmat &Co er den virksomhed, der lavede kampagnevideoen for SAS med titlen ‘SAS - what is truly Scandinavian’ som i den grad er kommet i modvind.

I videoen lyder det blandt andet, at rugbrød kommer fra Tyrkiet, at smørrebrød kommer fra Holland og at vindmøller er fra Persien.

Hele pointen i videoen er, at man bliver inspireret af at rejse, og man tager det med hjem, som man godt kan lide. Det var dog ikke det budskab, som flertallet af modtagerne til reklamen har opfattet, og derfor begyndte en større shitstorm mod SAS i går.

Københavns Politi er netop ved at gennemgå bygningen, hvor &Co hører til.

“Status er, at vi har fået en bombetrussel på en ejendom hernede, og den er vi i gang med at gennemgå. Den bliver gennemgået med hunde,” fortæller Indsatsleder Kim Mortensen fra Københavns Politi til B.T.

Læs også

Ægtepar gik tidligt i seng: Pludselig bankede det på til soveværelset

 

Dagens Gossip