Borger deler bizart opslag i 'Facebook Kolding': Er det din tiger?

Foto: Shutterstock

De fleste danske byer har en uofficiel Facebook-gruppe, som bruges til alverdens opslag, tilknyttet, og her kommer der ofte mange sjove opslag, men ét opslag skilte sig forleden ekstraordinært meget ud.

Den jyske by Kolding har - ligesom mange andre byer - en uofficiel Facebook-gruppe tilknyttet, og siden, ved navn 'Facebook Kolding, har faktisk mere end 45.000 følgere. 

Det store antal følgere gør, at der dagligt bliver delt adskillige opslag med alt fra reklamer og efterlysninger til dårlige jokes og spørgsmål, men ét opslag skilte sig forleden ud fra mængden. 

Læs også

Legoland i Tyskland ramt af tragedie: 9 personer tilskadekommet i rutsjebaneulykke

Det var godt nok en efterlysning, som der er så mange af, men i stedet for at efterlyse en cykel, et par nøgler eller en pung, så efterlyste opslagsstarteren ejeren til en tiger. 

Vedkommende havde nemlig fundet en "herreløs" tiger "på stien v. Lærkevej mellem Skovvejen og Nørremarken," og selvom det lyder utrolig eksotisk og måske en anelse farligt, så var det heldigvis ikke tilfældet. 

I opslaget, som blev delt d. 9. august, kan man nemlig læse, at der er tale om et "tigerdyr," som tilsyneladende er blevet glemt i et buskads. 

Læs hele opslaget og se et billede af det vilde 'dyr' herunder:

Foto: Facebook / Facebook Kolding

I kommentarfeltet har Koldings borgere taget det humoristiske opslag til sig og fortsat den muntre tone. Én har for eksempel forsøgt sig med følgende ordspil: "Det er vattet....," ligesom en anden med 'et blink i øjet' har skrevet: 

"Arme dyr red den inden dyre værnet kommer og tvangsfjernet den så har vi balladen den er også få sød til at være der når det blir mørkt."

En tredje har ligeledes spurgt: "Hvad fodre[r] man sådan en med?"

Læs også

Notat afslører: Mette Frederiksen kan alene afgøre Barbara Bertelsens skæbne

 

 

Dagens Gossip