Mette Frederiksen indkalder til pressemøde

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Danmarks statsminister Mette Frederiksen har indkaldt til pressemøde, hvor formålet er at opdatere om coronasituationen.

Det er en uges tid siden, at Mette Frederiksen sidst valgte at stille sig op på talerstolen, hvor hun holdt tale til hele den danske nation.

Nu er det blevet tid igen.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelelse, og det kommer til at finde sted klokken 17.30.

Læs også

Her kommer der nyt påbud: “Hvis du skal handle, skal du bære maske”

Det vides endnu ikke, hvad statsministeren kommer til at fortælle på pressemødet, men vi er på forhånd blevet oplyst, at pressemødet kommer til at handle om coronasituationen.

Da Mette Frederiksen senest talte til nationen, var det med den besked, at Danmark ville få forlænget nedlukningerne. Det var oprindeligt planen, at landet skulle være åbnet op igen i dag, og at børn kunne vende tilbage til institutionerne, men disse planer blev udskudt med yderligere 14 dage.

Her på redaktionen venter vi spændt på pressemødet, hvor vi får mere nyt fra statsministeren.

Corona-situationen i Danmark

I dag har Sundhedsstyrelsen opdateret deres tal hvad angår smittede personer i Danmark, og tallet er steget siden i går.

I alt er 21.378 danskere blevet testet for coronavirus, og 2.555 er blevet bekræftet smittede med virussen. Derudover er antallet af døde netop steget fra 72 til 77 siden i går.

Tallet ventes fortsat at stige, da der løbende vil blive testet flere og flere danskere.

Læs også

Eksperter afslører: Der er nye symptomer på coronavirus

 

Dagens Gossip