Breaking: Så mange feriepenge får du udbetalt

Foto: Michael Bager/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Du får mange penge udbetalt i løbet af de kommende måneder. Det er forlketingets partier blevet enige om i løbet af natten.

Der har længe været snak om det, og nu er det endelig kommet på plads. Aftalen om de indefrosne feriepenge er nået i mål, og det betyder, at du kommer til at modtage en pæn slat penge.

Læs også

Sådan kan du let spare flere tusinde kroner

Nicolai Wammen forhandlede med de andre folketingspartier hele dagen, og en del af natten i går, og nu er det kommet på plads.

Du vil få udbetalt tre uger af dine indefrosne feriepenge, og det kommer til at ske så hurtigt som muligt.

Udbetales til oktober

Noget tyder dog på, at hurtigst muligt først kommer til at blive til oktober. Nogle ‘tekniske’ årsager gør, at pengene ikke kan udbetales før, og derfor går der altså lidt over tre måneder, før de mange penge står på din konto.

Danskerne kan være trygge ved, at pengene kommer. Så hvis man i sommerperioden vil bruge penge på is, tøj eller ting til hjemmet, så kan man gøre det i vished om, at pengene kommer til oktober,

I alt kommer de tre ugers ferie til at svare til omkring 15.000 kroner, som alle lønmodtagere i gennemsnit vil få udbetalt. I løbet af den kommende tid  skal regeringen i dialog med arbejdsmarkedets parter og ATP, for at finde ud af, hvordan og præcis hvornår udbetalingen kommer til at foregå.

Læs også

Pruttende mand sad og onanerede i busk: Små piger løb skrigende bort

 

 

Dagens Gossip