Burger King bruger ‘beskidt’ trick på Facebook: Giver gratis burgere væk

Foto: Shutterstock.com

Du har mulighed for at få en helt gratis burger fra Burger King. Hvordan du får den, kan du se her i artiklen.

Der er sjældent nok der gør folk mere glade, end hvis de kan få mad gratis. Hos burger-giganten, Burger King, er det lige netop hvad de gør, men de gør det til gengæld på en måde, der er en anelse ‘beskidt’.

Burger-kæden forsøger nemlig at hi-jacke kunder fra konkurrencen McDonalds, og det gør de ved at give McDonalds-kunder et tilbud om gratis burgere.

Læs også

Tyskland indfører karantæne til danskere

Tager man et kig på McDonalds Facebook-side, så vil man kunne se opslag fra deres kunder, der enten brokker sig over en ordre eller kommer med et ønske.

Eksempelvis har en person for 38 uger siden skrevet “Få dog mcbacon tilbage på menuen!”. En kommentar som McDonalds ikke selv har besvaret, men som til gengæld blev besvaret af Burger King Danmark.

Burger-kæden skrev “Det kan vi godt forstå. For lige at hjælpe vores kære burgervenner lidt, vil vi gerne tilbyde dig en gratis flammegrillet Whopper,” lyder det fra Burger King, der samtidig linker til et tilbud, hvor man kan få en gratis Whopper.

Fortsætter man med at kigge ned gennem opslagene, så kan man se, at Burger King Danmark har været på spil mange gange. Alle gangene svarer de på McDonald’s kundens opslag, hvor de tilbyder en gratis burger.

Få en gratis Whopper

Her på redaktionen har vi taget et kig på det link, som Burger King har sendt ud, og her er der faktisk mulighed for at få en gratis Whopper. Også selvom du ikke har skrevet en kommentar.

Du skal blot følge dette link: https://whopper-reply.com/wr?name= og så vil du få en gratis Whopper.

Læs også

Ulykkelig hændelse: 8-årig i kritisk tilstand

 

 

Dagens Gossip