Bus var ved at køre galt: Så trådte Hus Forbi-sælger til

Foto: Ditte Lysgaard Holm/Ritzau Scanpix

Hus Forbi-sælgeren Kenny Jensen blev dagens helt i skysovs, da han reddede en bybus fra at kollidere med betonblokke i centrum af Aarhus.

Det var lige ved at gå helt galt i Aarhus midtby i går, da en bus var nødsaget til at finde en anden rute.

Chaufføren fra bybus linje 2A var i færd med at køre sin faste rute, men på grund af et uheld i Busgade, var chaufføren nødt til at finde en anden rute

Læs også

Fie Laursen: Jeg flygter fra ham manden, der vil slå mig ihjel

Ifølge Aarhus Stiftstidende forsøgte bussen at dreje til højre på Vesterbro Torv foran Superbrugsen, og det var her, at det var lige ved at gå galt.

Der var nemlig ikke plads til bussen, og den havde kurs direkte mod betonklodser og nogle skilte foran Superbrugsen, som er i færd med at blive bygget om.

Heldigvis så stod Hus Forbi-sælgeren Kenny Jensen i nærheden, og han trådte hurtigt i karakter.

Sprang ud foran bussen

Kenny Jensen sprang ud foran bussen, så den blev standset akkurat i tide nok til, at det ikke gik galt.

Det var dog ikke nogen simpel opgave for sælgeren, der var nødt til at bevæge sig ud på en stærk trafikeret vej, hvor bilister utålmodigt sad og dyttede, fordi de ikke kunne komme videre.

Ifølge det aarhusianske medie fik Kenny dog manet bilisterne til besindighed, og han fik dem til at samarbejde, så bussen kunne komme fri. 

Kenny fik bilerne til at bakke, og så kunne bussen komme tilbage på vejen igen og fortsætte sin rute.

Aarhus Stiftstidende har talt med en kvinde, der var vidne til det hele, og hun var så glad for Kenny Jensens indsats, at hun efterfølgende har været i kontakt med både Midttrafik og Hus Forbi, som samler sammen til en lille gave til dagens helt.

Læs også

Henning samler flasker for at klare sig selv: Nu vil Skat have pengene

 

 

Dagens Gossip