Casper Christensens komiske råd til kronprins Frederik: Sådan skulle han have gjort

21/11/2023 11:34

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix / Shutterstock
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix / Shutterstock
Kronprins Frederiks skandale i Madrid har efterhånden været på alles læber, og nu kommer den danske komiker med gode råd til, hvordan han skulle have gjort.

Mest læste i dag

Hvis man siger de kulørte blade, siger man lige så vel Casper Christensen. Den danske komiker har havnet som hovedhistorien i flere danske blade gentagne gange, både på godt og ondt. Derfor kan han også som en af de eneste relatere til den pinsel, som kronprins Frederik og resten af den kongelige familie netop gennemgår. 

I den seneste episode “opkald 64” af podcasten "Casper ringer til Frank" har "Klovn"-skaberen Casper Christensen derfor delt sine synspunkter om kronprins Frederiks seneste situation i Madrid. 

"- Jeg synes det er rigtig, rigtig synd for kronprinsens familie. Sådan en tur, som de er igennem nu – så er det lige meget om man er royal eller ej – det er pisseubehageligt. Det er rigtig ubehageligt. Det er det bare, " udtalte Casper Christensen i podcasten.

Han fortsatte med at understrege den ubehagelige følelse, som familien gennemgår, uanset udfaldet af påstandene, og at der jo helt sikkert også kunne være en simpel forklaring, såsom at Mary var informeret om hans aftale. 

Trods Frank Hvams forsøg på at lægge emnet ned, fortsatte Casper Christensen med at udtrykke sin medfølelse for kronprinsen, og at det ikke var i orden at blande sig i folks privatliv, lige meget om det er kendte eller ej. 

Dog drejede han hurtigt emnet, så det fik en humoristisk klang. Dette skete især ved, at han delte et trick for at undgå paparazzifotografer: "Når du går ud næste dag, gå baglæns ud. På paparazzi billederne vil det se ud, som om du går ind om morgenen."

På trods af det ellers smarte trick, blev Frank Hvam nødt til at påpege overfor Casper, at efter videoen med kronprinsen i Madrid blev offentliggjort i går, ville tricket ikke kunne benyttes. 

"Problemet er, at de filmer, så hvis de ser dig komme baglæns ud, mens to-tre mennesker går forlæns ind ad døren, er det dumt."