Chok i EM-lejren: Dansk spiller smittet med corona

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

EM slutrunden 2022 i håndbold for herrer har i den grad været præget af corona. Nu er smitten desværre havnet i den danske lejr.

Danmark har stort set været en af de eneste nationer, der har formået at holde coronasmitten ude af håndboldlejren, selvom andre nationer næsten får daglige positive tests.

I dag, dagen efter Danmark besejrede Island i mellemrunden, er der dog kommet et positivt svar til en af de danske spillere.

Læs også

Esben Dalgaard deler før- og efterbillede: Næsten ikke til at kende

Fløjspilleren Hans Lindberg der blev efterudtaget til landsholdstruppen, er således blevet testet positiv i dag. Det skriver DHF i en pressemeddelelse. 

"Den danske trup blev sent i aftes PCR-testet, hvor fløjspilleren Hans Lindberg efterfølgende desværre har fået et positivt testsvar," lyder det fra DHF i en pressemeddelelse der fortsætter:

"Hans Lindberg er blevet isoleret, mens Dansk Håndbold Forbund er i dialog med Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) om de kommende dages testfrekvens."

Indtil videre er det kun Hans Lindberg, der er blevet testet positiv fra landsholdet, men det er bestemt ikke utænkeligt, at fløjspilleren allerede kan have smittet flere holdkammerater, som først tester positive på et senere tidspunkt.

Helt sikkert er det dog, at Hans Lindberg ikke er med, når Danmark i morgen spiller deres 2. kamp ved Mellemrunden mod Kroatien. Denne kampen spilles klokken 20:30.

Læs også

Lise Rønne har scoret nyt tv-job

 

 

Dagens Gossip