Coca-Cola lancerer ny smagsvariant i Danmark

Foto: Shutterstock.com

Coca-Cola er klar med en ny smagsvariant til deres læskedrik uden sukker. Sodavanden er allerede ude i butikkerne, så forbrugerne kan nyde den i begyndelsen af det nye år.

Det er blevet rigtig populært at tilsætte smage til forskellige mad- og drikkevarer, og derfor skal man ikke altid forvente, at en Coca-Cola blot smager af cola.

Længe har læskedrikfabrikanten testet forskellige smage i deres drikkevarer, hvor de mest populære ofte har været dem med citron og lime. Nu er en ny smag dog ved at være klar, og den er blevet kørt ud i Danmark ved starten af det nye år.

Det betyder, at når du går ned i din lokale kiosk eller skal forbi køledisken på en tankstation, så vil du nu kunne tilfredsstille smagsløgene med en Coca-Cola Zeru Sugar med hindbær.

Det er dermed en rigtig god nyhed til de folk, der ynder at drikke deres sodavand uden sukker, og som samtidig gerne ville have en ekstra smagstilføjelse til deres oplevelse. Det er nemlig typisk drikkevarerne hvor der er tilsat sukker, at man kan få de anderledes smagsoplevelser.

Sådan ser den nye Coca-Cola Zero Sugar Hindbær ud. Foto: Coca-Cola

Det har længe været et ønske fra kunderne

Den nye Coca-Cola Zero Sugar Hindbær bliver lanceret både i 0.5 liter flasker og i 1.5 liter flasker. Det er dog ikke helt tilfældigt, at man har valgt netop denne smag på markedet i 2019. Det sker efter mange ønsker fra kunder, der har ønsket en ny smag til Coca-Cola Zero.

”Mange forbrugere har efterspurgt nye smagsvarianter, og Coca-Cola Zero Sugar Hindbær er en ny, frisk smag, som har testet rigtig godt, og som vi har fået fantastisk respons på i andre markeder. Netop Coca-Cola Zero Hindbær har længe været et ønske fra vores fans, forbrugere og kunder. De har ønsket en ny og anderledes smagsoplevelse, der samtidig lægger sig tæt op ad den fantastiske og velkendte smag af Coca-Cola,” fortæller Peter Hædersdal, der er Senior Brand Manager hos Coca-Cola.

Coca-Cola er for nyligt begyndt at re-brande deres flasker, så de alle sammen bliver lavet med de velkendte røde etiketter, der normalt kun har været på den originale Coca-Cola. I stedet vil en lille stribe nu vise, om det er en Coca-Cola light, Coca-Cola Zero eller noget helt tredje.

Hvis det er en Coca-Cola med hindbærsmag, vil dette kunne ses på, at flasken er forseglet med et lyserødt låg.

Den nye Coca-Cola Zero Hindbær kan allerede findes i de danske butikker fra den 1. januar 2019.

Læs også

Nytårsforsæt: Sådan kan du spare 14.000 kroner op i år uden den store indsats

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip